minicampings noord-holland cover

Minicamping de Nesse in Limmen

Minicamping de Nesse in Limmen, een kleine camping in Noord Holland, van de familie Adrichem is de gezellige camping in de kop van Nederland. Geschikt voor echtparen en voor jonge gezinnen met een natuurrijke omgeving. Naast de camping zijn er ook een paardenpension en een schapenhouderij aanwezig. Deze kleine camping in Noord Holland heeft u behoorlijk wat te bieden. Minicamping de Nesse in Limmen is leuk voor jong en oud.

Minicamping de Nesse is genomineerd voor Vekabo Camping van het jaar 2014!

Faciliteiten

De kleine camping in Noord Holland heeft 24 ruime plaatsen allen voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting. Iedere plek heeft een eigen tegelplateau waar de voortent en of luifel op komt te staan zodat u een schone inloop houdt. Daarnaast zijn er 1 blokhut en 2 hooiberghutten te huur. De sanitaire voorzieningen van de camping zijn uitstekend te noemen en altijd schoon. Er zijn 4 douches en 3 wastafels met warm water, geen muntjes bij de douches,wifi aanwezig (tegen betaling). Er is een wasmachine, magnetron en koel-vriescombinatie aanwezig. Bij aankomt ontvangt u van de familie een informatiemap te leen over de omgeving met daarin belangrijke adressen, lokale informatie, een plattegrond, tips voor trips en meer.

Minicamping de Nesse in Limmen is geheel autovrij doordat de auto’s op een apart veld naast de camping geparkeerd dienen te worden. Dit is ideaal voor de kinderen. Zo kunnen zij namelijk vrij over de camping spelen zonder auto’s te beschadigen. Verder is er voor de kleintjes ook veel speelgelegenheid aanwezig met zelfs een apart speel/voetbalveld. Ook is er een recreatieruimte aanwezig met tijdschriften/boeken, sjoelbak, lego en een groot schoolbord. Ook kunnen de kinderen gebruik maken van de aanwezige skelters, fietsjes en poppenwagens.

Omgeving

De omgeving van deze kleine camping in Noord Holland heeft een gunstige ligging in de omgeving wat u vele mogelijkheden biedt voor bezienswaardigheden. De camping ligt op ongeveer 6 kilometer vanaf het strand en de duinen. Ook uitstapjes naar Alkmaar en Castricum zijn mogelijkheden vanaf deze gezellige camping. Moet u nodig een boodschap doen dan kan dat ook in het mooie winkelcentrum op slechts 2 km afstand van de camping. Al met al bieden camping en omgeving genoeg vertier voor iedereen.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping de Nesse – fam. Adrichem
Adres:Nesdijk 1
Postcode:1906 BB
Plaats:Limmen
Telefoonnummer:072 – 5053132
E-mail:info@denesselimmen.nl

Wilt u meer informatie over deze gezellige kleine camping in Noord Holland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Nesse in Limmen.