minicampings drenthe cover

Minicamping de Oosterweide in Pesse

Minicamping De Oosterweide in Pesse, een kleine camping in Drenthe waar ruimte nog echt ruimte is. Camping de Oosterweide heeft 24 zeer ruime kampeerplaatsen. Landelijk gelegen. 2 km van het dorp Pesse, diverse restaurants en supermarkt.Hoogeveen ligt op 7 km vanaf de camping. (Beste binnenstad van Nederland 2011-2013). In de omgeving zijn veel fietsroutes en diverse natuurgebieden.

Faciliteiten

De camping heeft 24 zeer ruime kampeerplaatsen en is parkachtig aangelegd. Voor de kinderen is er een trampoline, schommel, speelhuisje, glijbaan en zandbak.

Er is een verwarmd sanitairgebouw en een gebouw om af te wassen. U kunt tegen betaling gebruik maken van de wasmachine.
In de receptie zijn folders, fietsroutes en diverse streekprodukten te verkrijgen waaronder
Drents koe-ijs, bbq-pakketten van een nabijgelegen vleesboerderij, honing rechtstreeks van de imker enz.

Omgeving

In de omgeving kunt u korte en lange fietstochten maken. Er zijn vele toeristische bezienswaardigheden zoals Museumboerderij De Karstenhoeve in Ruinerwold, Noorderdierenpark Emmen, het Boomkroonpad, het Planetron in Dwingeloo, het hunebedcentrum in borger en nog veel meer. Voor de kinderen is er zoal Binnenspeeltuin Zippa Zebra in Hoogeveen, Kabouterland in Exloo, Het Sprookjeshof in Zuid-Laren, Verkeerspark in Assen, Speelstad Oranje, Plopsaland in Coevorden enz. Bij mooi weer kunt u naar recreatieplas Schoonhoven in Hollandscheveld of naar het openluchtzwembad in Ruinen.

Contactgegevens
 
Naam:Familie Duk
Adres:Oostering 51
Postcode:7933 TM
Plaats:Pesse
Telefoonnummer:0528-242678
E-mail:info@oosterweide.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Drenthe?
Bezoek dan zeker ook eens de website van minicamping de Oosterweide in Pesse