minicampings overijssel cover

Minicamping de Paardenbloem in Deurningen

Minicamping de Paardenbloem in Deurningen, een kleine camping in Overijssel, waar u centraal gelegen kunt verblijven en dus snel en gemakkelijk uitstapjes kunt maken naar diverse attractieparken en dierenparken (tuinen). Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon lekker te ontspannen op de camping waar u zich ook zeker zult vermaken.

Faciliteiten

Deze gezelligi minicamping heeft 10 ruime plaatsen voor tenten en caravans. Alle plaatsen zijn voorzien van electra aansluiting en gemakkelijk te bereiken. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend met ruime douches (warm en koud water), toiletten en wastafels. Ook kunt u de vuile vaat gewoon afwassen met warm water waar u ook gratis gebruik van kunt maken. Al met al zijn er voldoende faciliteiten aanwezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Omgeving

De gehele provincie Overijssel leent zich uitstekend voor lekkere wandel en fiets tochten door de prachtige natuur. Ook liggen er bij minicamping de Paardenbloem een aantal ruiterpaden in de omgeving zodat u ook te paard heerlijke trektochten kunt maken. De omliggende dorpen bieden u veel cultuur, bezienswaardigheden en natuurlijk sfeer.

Houd u liever want wat grotere steden om daar eens lekker rond te neuzen dan kunt u ook uitstapjes maken naar steden als Enschede en Hengelo waar u kunt winkelen maar ook cultuur kunt proeven door een museum te bezoeken of door de oude stadskern te lopen. Als Nederland voor u te klein is om u tijdens uw verblijf te vermaken dan mag u Duitsland ook aan de mogelijkheden toevoegen.

Contactgegevens
 
Naam:Familie Lubeers
Adres:Reininksweg 16
Postcode:756 PJ
Plaats:Deurningen
Telefoonnummer:0541 – 513246
E-mail:onbekend.

Als u meer informatie over deze prachtige kleine camping in Overijssel wilt,
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Paardenbloem in Deurningen