minicampings drenthe cover

Minicamping de Peelhof in Erica

Minicamping de Peelhof in Erica, een kleine camping in Drenthe waar u terecht kunt voor rust, ruimte en natuur en pas echt kunt gaan genieten van de overheerlijke drentse natuur. De mini camping is gelegen in het buitengebied van de Gemeente Emmen in het “Amsterdamsche Veld” en heeft 25 plaatsen. Een ideale locatie om tot rust te komen en een mooie uitvalsbasis voor fiets- of wandeltochten.

Faciliteiten

De minicamping heeft 25 ruime staanplaatsen allen voorzien van electra. Er is een afzonderlijk toiletgebouw aanwezig met daarin 3 douches, 3 toiletten en 3 wastafels. Daarnaast zijn er ook een wasmachine en centrifuge aanwezig en naast het toiletgebouw bevindt zich de afwasplaats. Bij aankomst krijgt iedere gast een map te leen met informatie uit de omgeving over wat waar te vinden is.

Omgeving

De directe omgeving van de camping biedt niet alleen veel vertier en mogelijkheden maar ook ontzettend veel natuur en rust. De zuidoosthoek van Drenthe kent vele hunebedden en natuurgebieden en wat de mogelijkeden voor wandel en fietstochten eindeloos maakt. U kunt op verschillende manieren van de natuur genieten maar tot rust komen zult u zeker.

Contactgegevens
 
Naam:Huub van den Heuvel en Zwanny de Jonge
Adres:Griendtsveenstraat 100
Postcode:7887TK
Plaats:Erica
Telefoonnummer:06-12814573 of 06-16362944
E-mail:info@minicampingdepeelhof.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Drenthe?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Peelhof in Erica.