minicampings limburg cover

Minicamping de Peelweide in Grashoek

Minicamping de Peelweide in Grashoek een kleine camping in Limburg waar u terecht kunt om de gezelligheid te proeven van een knusse camping. U kunt er genieten van dieren, recreatie en natuurlijk de Limburgse gastvrijheid. Een mooie omgeving met veel natuur om lekker in te wandelen of fietsen en uitstapmogelijkheden in limburg zelf maar ook zeker in de omringende provincies en natuurlijk duitsland. Al met al heeft minicamping de Peelweide aardig wat te bieden.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Limburg heeft 15 ruime standplaatsen en heeft eenvoudige maar goed verzorgde sanitaire voorzieningen. Er is een recreatieruimte aanwezig om uzelf en uw kinderen te vermaken als dit nodig is en natuurlijk zijn er de dieren om te verzorgen en bij te kijken zodat u zich zeker niet hoeft te vervelen. Al met al zijn er voldoende mogelijkheden op de camping en daarbuiten.

Omgeving

De natuur in de directe omgeving is bosrijk en zeer de moeite waard. Ontdek ook het sfeervolle Helenaveen op slechts 2 km afstand en het bekende natuurgebied De Grote Peel op 15 km afstand. Echte aanraders voor natuurgenieters! Vele wandel- en fietsroutes kunnen hier worden afgelegd, waarbij wij desgewenst voor verhuur van fietsen kunnen zorgen. Ook ligt op 7 km afstand het semi-overdekt pretpark “Toverland”, Ideaal voor kinderen!

Contactgegevens
 
Naam:Fam. Kompier
Adres:Spiesberg 23
Postcode:5985 NP
Plaats:Grashoek
Telefoonnummer:0493 – 539435
E-mail:campingdepeelweide@live.nl

Wilt u meer informatie over minicamping de Peelweide in Grashoek?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping in Noord Limburg