minicampings zeeland cover

Minicamping de Phlox in Biggekerke

Minicamping de Phlox in Biggekerke, een kleine camping in Zeeland, waar jaarlijks veel veranderd. In 2009 zijn er bijvoorbeeld nog 10 extra plaatsen bij gekomen die uiteraard vanzelfsprekend voorzien zijn van elektra. Naast de camping is er in de directe omgeving veel te beleven en te doen en dat maakt deze camping tot een uitermate goede trekpleister voor alleenstaande ouders, families en ouderen. Voor elk is er wat wils.

Faciliteiten

Over de faciliteiten van Minicamping de Phlox is ons op dit moment verder weinig bekend. Wel weten wij dat deze camping goede sanitaire voorzieningen heeft, in 2009 er 10 plaatsen bijgekregen heeft en de camping vooral bezet is met “vaste” gasten. Dit hoeft u natuurlijk niet te weerhouden eens een bezoekje te brengen aan deze kleine camping in Zeeland.

Omgeving

De omgeving van Biggekerke is enorm gevarieerd. Op slechts 2 km afstand vind u al het strand waar u kunt zwemmen, zeilen, surfen, vissen en natuurlijk kunt bakken. Daarnaast zijn er over heel zeeland tal van gezellige kleine dorpjes te vinden en bovenal ook nog eens de steden Koudekerke en Zoutelande. U hoeft zich dus echt niet te vervelen. Bent u een watersportliefhebber dan zit u hier al helemaal goed, maar ook mensen die meer houden van fietsen of lange wandeltochten maken door een gevarieerd landschap zijn bij minicamping de Phlox aan het goede adres.

Contactgegevens
 
Naam:Johan en Miranda Maljaars
Adres:Koudekerkseweg 31
Postcode:4373 RE
Plaats:Biggekerke
Telefoonnummer:0118-553747 of 06-13548629
E-mail:info@minicamping-dephlox.nl

Wilt u meer informatie over minicamping de Phlox in Zeeland?
Zorg er dan voor dat u ook de website van de kleine camping in Biggekerke bekijkt

<< terug naar het minicamping overzicht van de provincie