minicampings groningen cover

Minicamping de Pol in Zevenhuizen

Minicamping de Pol in Zevenhuizen, een kleine camping in Groningen, waar u kunt genieten van datgene dat Groningen, Friesland en Drenthe samen te bieden hebben dankzij de ideale locatie waar deze camping is gevestigd. Geniet van de weidse vergezichten, de Drentse natuur, Groningse cultuur en Friese gastvrijheid in 1 vakantie op de ideale locatie. Dat is waar minicamping de Pol in Zevenhuizen voor staat.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Groningen biedt u niet alleen rust, ruimte en ontspanning maar ook ruime kampeerplaatsen allen voorzien van een 8 ampere elektriciteitsaansluiting. Er is ruime parkeergelegenheid voor auto’s. Huisdieren zijn mits aangelijnd toegestaan. Ook zijn er diverse mogelijkheden om uw paard of pony mee te nemen en er is een rijbak aanwezig.

De sanitaire voorzieningen voldoen aan alle gestelde eisen en zijn ruimschoots aanwezig. Er zijn 2 douches, 2 toiletten, een wastafel met warm en koud water, een aanrecht met warm en koud water, recreatieruimte met boeken, een bar, elektrisch dartbord en de ruimte beschikt ook nog eens over een dames toilet met 2 toiletten en 1 invalide toilet en een herendeel met 1 toilet, 1 urinoir en een invalide toilet.

Omgeving

Minicamping de Pol in Zevenhuizen is gelegen in het Zuidelijk Westerkwartier op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Dit maakt de omgeving tot een ware attractie. Tussen Zevenhuizen en de Wilp vindt u deze minicamping in Groningen met een prachtig uitzicht op het Nanninga’s bos en de weilanden. U kunt in de directe omgeving al genieten van de cultuur in Groningen, de Drentse natuur en de Friese gastvrijheid wat een vakantie in deze omgeving tot een unieke ervaring maakt.

Contactgegevens
 
Naam:Fam. F.G. Veenstra
Adres:Oudewijk 31
Postcode:9354 VH
Plaats:Zevenhuizen
Telefoonnummer:0594-644966 of 06-46042697
E-mail:info@minicampingdepol.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Groningen?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Pol in Zevenhuizen