minicampings flevoland cover

Minicamping de Revehof in Dronten

Minicamping de Revehof in Dronten, een kleine camping in Flevoland waar u uitstekend terecht kunt voor activiteiten in de omgeving en rust op de camping. Als u dus een lekker dagje wilt ontspannen doet u dit op de camping en anders trekt u lekker de omgeving in voor een dag vol activiteiten. In de omgeving zijn vele uitstap mogelijkheden te vinden zoals het Dolfinarium, Bataviastad, Lelystad, Almere en natuurlijk Walibi World. Dit maakt minicamping de Revehof in Dronten tot een uistekende optie als u op zoek bent naar een camping voor rust en ontspanning en toch ook activiteiten.

Faciliteiten

Deze kleine camping in de ingepolderde provincie Flevoland biedt u ruime kampeerplaatsen en open velden met veel extra ruimte. Er is een parkeerplaats voor uw auto zodat deze ook veilig is tegen de kinderen en voetballen. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig met keurige toiletten en douches. Er zijn een wasmachine en droger aanwezig waar u tegen een kleine bijbetaling gebruik van mag maken. Er is een recreatieruimte met onder andere een tafeltennistafel. Ook is er een dierenweide met kleine dieren voor het extra vermaak van de kinderen. Natuurlijk is er ook een speelplaats met een schommel en glijbaan. Al met al genoeg mogelijkheden voor u en uw kinderen om zich goed te kunnen vermaken.

Omgeving

Als minicamping de Revehof in Dronten u toch niet genoeg te bieden heeft qua activiteiten dan loont het zeker de moeite om u eens in de directe omgeving van de camping te verdiepen. Er zijn tal van mogelijkheden voor uitstapjes, varierend van uren tot dag vermaak. Denk hierbij maar aan Walibi World, het Dolfinarium, Bataviastad, Lelystad, Almere, het luchtvaartmuseum en als het er echt op aan komt kunt u binnen 1,5 uur in het centrum van Amsterdam zijn. Genoeg mogelijkheden dus voor de cultuurliefhebber. Maar natuurliefhebbers zijn ook van harte welkom en hoeven zeker niet bang te zijn dat er niet genoeg te beleven is. Wat dacht u bijvoorbeeld van de bossen en meren in de omgeving? Vele lange fiets en wandeltochten door de prachtigste stukken natuur van de provincie. Maakt u zich dus vooral geen zorgen.

Contactgegevens
 
Naam:Elsje Boone-Leenhouts
Adres:Reveweg 8
Postcode:8251 PW
Plaats:Dronten
Telefoonnummer:0321 – 313216 of 06 22 32 77 55
E-mail:emailformulier

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Flevoland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Revehof in Dronten.