minicampings limburg cover

Minicamping de Sangershoeve in Ohe en Laak

Minicamping de Sangershoeve ligt aan een schitterend waterrijk natuurgebied (de molenplas) met vele mooie wandelroutes. De maasplassen, met meer dan 3000 ha water, is een paradijs voor de natuurliefhebbers, vogelspotters, vissers en watersportliefhebbers. Dit prachtige gebied is ontstaan door de grindwinning die ongeveer 60 jaar heeft geduurd. De vele fietsroutes leiden door het maasplassengebied met prachtige valleien. Ook de pittoreske dorpen in de omgeving, zoals het bekende witte stadje Thorn, vestingstad Stevensweert en de cultuurhistorische stad Maaseik (België) met de bijzonder mooie markt zijn een bezoek meer dan waard. Al deze plaatsen zijn ook via fietsveerpontjes te bereiken.

Faciliteiten

Bij de boerderij zijn 35 caravanplaatsen, 2 camperplaatsen en 3 tentplaatsen. Gastvrijheid, comfort, kwaliteit en beleving zijn hier de speerpunten. De staanplaatsen zijn 120m2 en voorzien van 10A stroom, grijswaterafvoer, internet en tv aansluiting (digitenne). Op de staanplaats is laag grind van 5 x 5 meter aangebracht waar de caravan met voortent op staat, hierdoor is de mat in de voortent overbodig (mag wel en blijft altijd schoon).

Het nostalgische sanitairgebouw is gescheiden voor dames en heren en van alle luxe en comfort voorzien, zoals vloerverwarming, ruime douches met thermostaatkraan (geen munten), wc papier, handdoekrol, zeep dispenser, warmwater voor de vaatwas, stortbak chemisch toilet en een telefooncel. Voor dames is er een aparte wascabine aanwezig. Dagelijks wordt het sanitairgebouw gereinigd. Het gebruik van het sanitair is bij de kampeerprijs inbegrepen (de camping voldoet aan alle legionella en brandveiligheidseisen). Er is een overdekte fietsenstalling, die ‘s nachts word afgesloten. Hierin bevinden zich: wasmachines / drogers, oplaadpunten voor elektrische fietsen, dagelijkse nieuwsbladen, leesboeken / tijdschriften, koelkast met vriezer, magnetron, centrifuge, strijkplank / strijkijzer. Ook zijn er een aantal huurfietsen beschikbaar. Prima voorzieningen dus bij minicamping de Sangershoeve in Ohe en Laak.

Omgeving

Een Limburgse maasdalhoeve met een gezellige kleine camping en een boerderij terras waar de Bourgondische sfeer voelbaar is. De 17e eeuwse boerderij is geheel gerenoveerd en verbouwd tot vakantie verblijf. Door de unieke ligging op een natuurlijk eiland in de Maas is het voor de vakantiegasten een extra beleving. Het gezellige boerderij terras is een rustplaats voor fietsers en wandellaars. Het fraai aangelegde terras ligt aan de voorzijde van de gerestaureerde hoeve, en is een bron van rust en ontspanning. Door de ligging aan de diverse vlakke fiets / wandelroutes word er veel gebruik van gemaakt. Het is lekker vertoeven onder het genot van een uitstekend kopje koffie en eigen gebakken Limburgse vlaai. Of beleef een Bourgondische zomeravond, lekker genieten van een glaasje wijn of een bier uit de omgeving met diverse culinaire hapjes. Dit is goddelijk genieten in het hart van Limburg. Men waant zich terug in het verleden op deze karakteristieke hoeve.

Grenzend aan de Sangershoeve ligt een schitterend waterrijk natuurgebied (de molenplas) met vele mooie wandelroutes. De maasplassen, met meer dan 3000 ha water, is een paradijs voor de natuurliefhebbers, vogelspotters, vissers en watersportliefhebbers. Dit prachtige gebied is ontstaan door de grindwinning die ongeveer 60 jaar heeft geduurd. De vele fietsroutes leiden door het maasplassengebied met prachtige valleien. Ook de pittoreske dorpen in de omgeving, zoals het bekende witte stadje Thorn, vestingstad Stevensweert en de cultuurhistorische stad Maaseik (België) met de bijzonder mooie markt zijn een bezoek meer dan waard. Al deze plaatsen zijn ook via fietsveerpontjes te bereiken.

Contactgegevens
 
Naam:de Sangershoeve – de fam. Sangers
Adres:Prior Gielenstraat 4
Postcode:6109 AB
Plaats:Ohe en Laak
Telefoonnummer:0475-551920 of 06-50473323
E-mail:info@sangershoeve.nl

Wilt u meer informatie over deze prachtige kleine camping in Limburg?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Sangershoeve in Ohe en Laak