minicampings zuid-holland cover

Minicamping de Schaapswei in Den Bommel

Minicamping de Schaapswei in Den Bommel, een kleine camping in Zuid Holland, waar u terecht kunt voor een ontspannen vakantie zonder zorgen. Er is luxe aanwezig voor diegene die dat nog nodig heeft en verder kunt u genieten van het westen van Nederland. Dit biedt u direct de mogelijkheid om naar 1 van de 4 grootste steden in Nederland te rijden allemaal op “steenworp” afstand van de camping. Al met al biedt minicamping de Schaapswei in Den Bommel uitkomsten voor iedereen.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Zuid holland heeft 19 ruime plaatsen allemaal voorzien van hun eigen 10 AMP elektra aansluiting. Verder is er voor de plaatsen water en een afvoer aanwezig. De sanitaire voorzieningen zijn ook zeker in orde. Er zijn 5 goed onderhouden en goed schoongemaakte toiletten, 4 warme/koude douches en 2 urinoirs. Verder zijn er 9 wasbakken aanwezig 2 dubbele warm/koud water afwasbakken zodat u ook de vuile vaat kunt reinigen. Mocht u vieze kleding hebben of iets koels moeten bewaren dan kunt u ook gebruik maken van de vriezer, de wasautomaat en de centrifuge.

Omgeving

De omgeving die u kunt verkennen vanaf minicamping de Schaapswei is prachtig. U kunt lekker door polders en over dijken fietsen, langs havendorpjes gaan of lekker op een terras gaan zitten in een van de vele dorpjes of juist grotere steden. Er is een prachtig natuurgebied in de buurt waar u volop dieren kunt spotten. De liggin biedt ook vele uitstapjes als mogelijkheden. U kunt een dagje gaan vissen op de Noordzee of het Ijsselmeer, stedentrips maken en nog veel meer.

Minicamping de Schaapswei is omringd door verschillende natuurgebieden, wateren, strandjes en fietsroutes. Op ca. 10 minuten van de camping is het mooie recreatiegebied De Grevelingen te vinden met zijn uitgestrekte stranden, zonneweiden, zwemplassen, surfplassen, zeilplassen en wandelgebieden. De Grevelingen is het grootste zoutwater meer van Europa. Dagrecreatie mag hier plaatsvinden. Door het schone, heldere water is het een paradijs voor duikers, snorkelaars, zwemmers, watersport en sportvissers. Aan de andere zijde van de weg bevindt zich een water met eb en vloed waardoor bij laag water hele vlaktes droogvallen. Hier kan men pieren steken, krukels, mosselen en vele andere zeedieren zoeken. 

Contactgegevens
 
Naam:onbekend
Adres:Schaapsweg 15-17
Postcode:3258
Plaats:Den Bommel
Telefoonnummer:(+31)187-632 000
E-mail:info@deschaapswei.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Zuid Holland?
Bekijk dan ook de website van minicamping de Schaapswei in Den Bommel.