minicampings friesland cover

Minicamping de Seedykstertoer in Marrum

Minicamping de Seedykstertoer in Marrum, een kleine camping in Friesland, waar u kunt genieten van weidse vergezichten en de Friese gastvrijheid. De ideale camping voor liefhebbers van de waddenzee, van fietsen en wandelen langs de meest prachtige routes van Nederland direct aan de waddenzeedijk. Een riante camping met prachtige plaatsen om u te laten genieten van de meest ontspannen vakantie die u zich voor kan stellen. Dat is waar minicamping de Seedykstertoer in Marrum, Friesland, voor staat.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Friesland biedt de mogelijkheid tot 25 plaatsen allen voorzien van electriciteit. Er is voldoende schaduw aanwezig en ook windbescherming. Deze minicamping is voorzien van 4 douches, 2 urinoirs en 4 gewone wc’s inclusief een minder valide toilet. Ook is er de mogelijkheid uw eigen paard/pony mee te nemen naar deze kleine camping. Er zijn zelfs aparte voorzieningen voor aanwezig. Of kunt mee met een tocht door het unieke natuurgebied met De Seedykstertoer

Omgeving

De omgeving van deze minicamping in Marrum leent zich uitermate voor diverse activiteiten. Uiteraard kunt u genieten van weidse vergezichten, wandel en fietspaden in de directe omgeving waar u geen genoeg van zult krijgen maar de waddenzee biedt u nog veel meer mogelijkheden. Natuurlijk is er voor de cultuurliefhebber ook genoeg te beleven in de omgeving. Steden in de buurt als Leeuwarden en Heereveen en als u iets verder wilt rijden bent u in Groningen om daar cultureel bezig te gaan. Al met al mogelijkheden genoeg vanaf deze prachtige kleine camping in Friesland.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping De Seedykstertoer
Adres:Zeedijk 8
Postcode:9073 TN
Plaats:Marrum
Telefoonnummer:0518-411434 of 06 22510117
E-mail:info@seedykstertoer.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Friesland of over de mogelijkheden vanaf de camping?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Seedykstertoer in Marrum