minicampings drenthe cover

Minicamping de Stroetenhof in Eursinge

Minicamping de Stroetenhof in Eursinge, een kleine camping in Drenthe, waar een ieder kan vinden wat hij zoekt. Bent u op zoek naar een camping waar u rust en ruimte vindt? Of zoekt u een camping die lekker centraal ligt om lange en grote fietstochten of wandeltochten te maken? Of gaat u er toch lieven op uit naar dorpen en steden vanaf 1 centraal punt? Dan is minicamping de Stroetenhof echt iets voor u.

Faciliteiten

De camping heeft 15 ruime kampeerplaatsen waar u terecht kunt met tent, caravan, vouwwagen of camper. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom door middel van een EC-stekker aansluiting en beschikken over 6 Ampère. Naast de stroomaansluiting heeft elke plaats een iegen wateraansluiting met vuilwaterafvoer. De sanitaire voorzieningen zijn prima in orde. Zo zijn er 2 moderne douchecabines met gratis warm water, 2 wc’s en 1 urinoir met gratis WC papier. Voor de kinderen zijn er diverse kinderspeeltoestellen, een speelhuisje, zandbak, glijbaan en evenwichtkoord. Mocht het weer nou een beetje tegenwerken dan is er ook nog een mogelijkheid om binnenspellen te spelen in een overdekte recreatieruimte.

Tijdens uw verblijf op minicamping de Stroetenhoef hoeft u het niet te stellen zonder de minicamping gids, want u kunt daar ook gratis gebruik maken van het WIFI netwerk. Tot slot is er nog een overdekte fietsenstalling aanwezig.

Omgeving

De omgeving van de camping heeft u gigantisch veel te bieden. U kunt natuurlijk de hunnebedden gaan bekijken tijdens uw verblijf of een dagje shoppen in Groningen, Assen of Emmen als u dat wilt. Bent u meer op zoek naar wat meer cultuur dan kunt u zeker ook terecht in Westerbork waar wekelijkse folklorische markten worden gehouden. U kunt natuurlijk er ook voor kiezen om naar Hooghalen te rijden naar het Sterrenpad of de Sterrenwacht en daar de 3.7 km lange route af te leggen om uit te komen bij voormalig kamp Westerbork met allemaal echte restanten uit de 2e wereld oorlog en het oorlogsmonument natuurlijk. U kunt in Emmen terecht voor een dagje (of 2 ) Noorderdierenpark of u kunt naar speelstad oranje. Zoals u al merkt, mogelijkheden genoeg vanaf minicamping de Stroetenhof in Eursinge.

Contactgegevens
 
Naam:Gosnia Giercarz en Bert Palthe
Adres:Stroetenweg 2
Postcode:9434 TG
Plaats:Eursinge
Telefoonnummer:0593-562300 of 0645757419
E-mail:info@destroetenhof.nl

Wilt u meer informatie over deze camping in Eursinge?
Bekijk dan zeker ook de website van deze camping in Drenthe.