minicampings noord-holland cover

Minicamping de Swaenebloem in Uitgeest

Minicamping de Swaenebloem is een landelijk gelegen camping in de polders van Uitgeest, Noord-Holland. Op minicamping de Swaenebloem kunt u heerlijk genieten van de natuur. De Swaenebloem is aangesloten bij VeKaBo minicampings Nederland. 

Faciliteiten

Alle 38 plaatsen zijn zéér ruim opgezet en een ieder kijkt uit op het fraaie polderlandschap.Ons toiletgebouw heeft een dames- en heren kant met de benodigde toiletten,wasbakken en douches(zonder douchemuntjes) en is er onder een overkapping gelegenheid om af te wassen,tevens hebben wij een speciale afvoer voor het chemisch toilet.Uiteraard is dit een fris en schoon toiletgebouw,wat voor ons een vereiste is.

Op het campingveld heeft u de beschikking over 6amph. electriciteit. Watertappunten zijn op het veld aanwezig.

Voor de kleintjes onder ons hebben wij een zandbak een schommel en een wip.Tevens is er een jeu de boullesbaan op de camping aanwezig.

Ook beschikt minicamping de Swaenebloem over WIFI (draadloosinternet). 

Omgeving

Op loopafstand ligt het Uitgeester-Alkmaardermeer, twee jachthavens en het recreatieterrein ‘het Zwaansmeer’. Hier kunt u zwemmen, vissen, surfen vanaf de surfoever of genieten op de speel- en ligweide. Het gebied heeft een toilet/e.h.b.o.-gebouw, een snackwagen en parkeerplaatsen. Voorts starten vanaf dit gebied de vier kanoroutes.Kanoverhuurbedrijf de Aker ligt op loopafstand van onze camping. Daarnaast zijn er diverse gezellige en sfeervolle restaurants in de buurt die uitzicht hebben over het Uitgeestermeer. Het is ook mogelijk om bij de zeilschool zeillessen te volgen of een zeil- of motorboot te huren. Castricum aan Zee ligt niet ver bij ons vandaan en is prima met de fiets of auto te bereiken.

Fietsroutes genoeg in de omgeving,de bekende Pontjesroute ,waarbij u met diverse pontjes over wordt gevaren, gaat zelfs langs onze camping!

Wij liggen centraal ten opzichte van de grote steden Alkmaar,Haarlem,Hoorn en Amsterdam.Allen zijn prima te bereiken vanaf treinstation Uitgeest.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping de Swaenebloem
Adres:Lagendijk 45
Postcode:1911MT
Plaats:Uitgeest
Telefoonnummer:Tel. 0251 312 304
E-mail:swaenebloem@planet.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Noord-Holland?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping de Swaenebloem in Uitgeest