minicampings noord-holland cover

Minicamping de Tien Morgen in Limmen

Minicamping De Tien Morgen in Limmen, kleine camping in Noord-Holland, is een kleinschalige camping op slechts 5 km afstand van het strand van Castricum (Bakkum). De camping biedt een mooi uitzicht over de het polderlandschap, maar is toch slechts 1,5 km gelegen van het centrum van Castricum. Hiernaast is het een prima uitvalsbasis voor mooie (fiets)tochten door b.v. het duingebied of naar leuke winkelsteden zoals Alkmaar of Haarlem.

Sinds 2014 kunt u hier ook een mooie en comfortabele recreatiewoning huren! Deze woning met Scandinavische uitstraling is geschikt voor maximaal 8 personen en biedt u vanuit de open en zeer ruime woonkamer/keuken een fantastisch weids uitzicht over de polder van Castricum/Limmen.

Faciliteiten

Er is veel ruimte voor kinderen om te ravotten en een groot aanbod aan skelters, traptractors, fietsjes e.d. De camping heeft o.a. 20 kampeerplaatsen, aparte camperplaatsen, een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen, een aparte parkeerplaats, sanitair voor minder validen, kanoverhuur en gratis WiFi.

Omgeving

Minicamping “De Tien Morgen” is gelegen in het buitengebied van het dorp Limmen (gemeente Castricum, Noord-Holland). De ligging is uitstekend voor een afwisselende vakantie voor jong en oud. De grootste trekpleister is natuurlijk het strand en duingebied van Castricum (voorheen Bakkum aan Zee), dat op circa 5 kilometer van de camping ligt. Wie liever zoetwater heeft, kan zich vermaken aan het Uitgeestermeer in Uitgeest of bij het Alkmaardermeer in Akersloot. In Uitgeest is er een zandstrandje waar kinderen zich kunnen uitleven. Het Alkmaardermeer leent zich uitstekend voor watersport. Voor een stedentrip is Limmen ook een goede uitvalsbasis. Leuke steden als Alkmaar en Haarlem zijn binnen een half uur rijden te bereiken

Contactgegevens
 
Naam:Familie Duijn
Adres:Zeeweg 2
Postcode:1906 BP
Plaats:Limmen
Telefoonnummer:0251-655116
E-mail:gittaduijn@hotmail.com

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Noord-Holland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Tien Morgen in Limmen