minicampings friesland cover

Minicamping de Tjasker in Wyckel

Minicamping de Tjasker in Wyckel, een boerderijcamping in Friesland, waar u kunt genieten van rust, ruimte, stilte, water en een autovrije camping geschikt voor jong en oud. Gezelligheid staat bij deze camping toch wel centraal en dat is ook weer te herleiden uit de gezelligheids dieren die er lopen. Paarden, koeien, geiten en schapen lopen allemaal achter de camping. Dit maakt van camping de Tjasker in Wyckel een hele plezierige camping.

Faciliteiten

Deze boerderijcamping in Friesland heeft ruime staanplaatsen allen voorzien van elektra. De sanitaire voorzieningen zijn verwarmd en zijn opgedeeld in 3 inpandige ruimtes. Een dames en heren afdeling, elk met 2 toiletten en 2 douches en wastafels. Daarnaast is er ook nog een deel ingericht als afwasruimte voorzien van twee spoelbakken, een wasmachine, droger en koel-vriescombinatie. Er wordt niet met muntautomaten gewerkt dus u hoeft nooit bij te betalen voor warm water. Aangezien er op de camping zelf geen auto’s zijn toegestaan leent zich hier de ruimte dan ook voor sport en spel op kleine schaal. De stallingsruimte op het terrein kan gratis gebruikt worden voor uw fiets of motor.

Omgeving

Door de goeie ligging van minicamping de Tjasker zijn er veel watersport mogelijkheden in de directe omgeving te vinden. Daarnaast kunt u ook uitstapjes maken naar diverse steden om wat cultuur op te doen, of u kunt lange fiets en wandeltochten maken door de prachtige natuurlijke omgeving van het Gaasterland of langs de wateren waar Friesland om bekend staat. Al met al zijn er teveel mogelijkheden om op te noemen.

Contactgegevens
 
Naam:Familie Leffertstra
Adres:Iwert 17
Postcode:8563 AM
Plaats:Wyckel
Telefoonnummer:0514 60 58 69 of 06 31 26 96 35
E-mail:info@campingdetjasker.nl

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Friesland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Tjasker in Wyckel.