minicampings noord-holland cover

Camping de Tulpenweide

Camping de Tulpenweide, een minicamping in Breezand, ligt tussen de uitgestrekte bollenvelden wat in het voorjaar zorgt voor een prachtig uitzicht. Vanaf de camping is genoeg te beleven voor iedereen. U kunt een dagje naar de waddenzee of de Noordzee, het Amstelmeer en het Oude veer bevinden zich allemaal in de directe omgeving van de camping wat deze camping uitermate geschikt maat voor watersportliefhebbers. Cultuur zit er in de regio ook genoeg met steden als Schagen en Den Helder. Al met al maakt dit camping de Tulpenweide, minicamping in Breezand, tot een geschikte camping voor jong en oud, voor natuurliefhebbers en cultuurliefhebbers.

Faciliteiten

Deze camping is goed voorzien met 20 ruime en luxe standplaatsen, 2 douches waar gratis gebruik van gemaakt kan worden, 3 wc´s en 1 urinoir, 4 wastafels, 4 afwasplaatsen met warm water gratis en een stortplaats voor uw chemische toilet. Daar houdt het natuurlijk niet bij op. Ook voor uw kinderen of de kleineren onder ons is voldoende vertier aanwezig. Zo is er een glijbaan, zijn er schommels, een zandbak, trampoline, skelters, veerkip, is er een mogelijkheid een fiets of kano te huren en er is draadloos internet aanwezig. Ook als u TV wilt kijken is dit mogelijk aangezien Digitenne goed ontvangen kan worden.

De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2, voorzien van water electra en een rioolaansluiting, daarnaast kunt u dus gebruik maken van het draadloze internet. Er is ook nog een wasgelegenheid met een wasmachine en een droger, een overdekte fietsenstalling, knuffeldieren zijn aanwezig, er is een uitstapjesboek aanwezig en er is zelfs een breng en haal service naar het station van Anna Paulowna.

Al met al is deze minicamping in Breezand goed voorzien en u heeft voldoende mogelijkheden om echt te genieten van uw vakantie.

Omgeving

De omgeving van de camping is zeer gevarieerd. Er bevinden zich diverse wandel en fietsroutes in de directe omgeving van de camping, waarbij ook routes door de bloemenvelden die in het voorjaar vol in bloei staan. Daarnaast zijn er nog 2 prachtige natuurgebieden in de directe omgeving namelijk Balgzand en de Waddenzee, beide op loopafstand tijdens uw verblijf en uitermate geschikt voor natuurliefhebbers en vogelspotters. Daarnaast zijn er nog verschillende bijzondere tuinen en kunstprojecten in de omgeving en natuurlijk musea. Er zijn voldoende vis en watersportmogelijkheden vanaf minicamping de Tulpenweide in Breezand.

Contactgegevens
 
Naam:Marcel en Ingrid Bats
Adres:Stoomweg 28
Postcode:1764 NA
Plaats:Breezand
Telefoonnummer:0223 – 533 379 of 06-26701880
E-mail:kamperen@detulpenweide.nl

Wilt u meer informatie over minicamping de Tulpenweide in Breezand?
Bekijk hier dan de website van deze camping in Noord Holland