minicampings overijssel cover

Minicamping de Veenweide in Blokzijl

Minicamping de Veenweide in Blokzijl, een kleine camping in Overijssel, waar een ieder terecht kan voor rust, ontspanning, ruimte, privacy, natuur en cultuur. Zo heeft een ieder hier wat hij of zij zoekt. De camping is gelegen midden tussen de natuurgebieden “De Wieden” en “De Weerribben”. Dit maakt de omgeving uitermate geschikt voor fietsliefhebbers, wandeltochtenliefhebbers en meer. Daarnaast zij er de leuke plaatsen Blokzijl, Vollenhove en Giethoorn op korte afstand te berijden. Zo hoeft niemand zich tijdens het verblijf op minicamping de Veenweide in Blokzijl te vervelen.

Faciliteiten

De camping beschikt over ruime plaatsen allen voorzien van elektra aansluiting. Zo zijn er totaal 15 plaatsen en tevens beschikt de camping over uitstekende sanitaire voorzieningen voor dit aantal plaatsen. Zo 2 aparte douches en 3 toiletten voor u om gratis gebruik van te kunnen maken. Huisdieren zijn in overleg van harte welkom op de camping.

Omgeving

Minicamping de Veenweide ligt midden tussen 2 natuurgebieden in. Namelijk de Wieden en De Weerribben. Dit maakt de omgeving uitermate geschikt voor mensen die houden van lange fiets of wandeltochten en natuur en rustzoekers, want dat is hier zeker in overvloed in het prachtige Overijssel. Ook zijn er voor cultuur liefhebbers voldoende uitstap mogelijkheden zoals Blokzijl, Vollenhove en Giethoorn. Ook is er op zo’n 2 km afstand van de camping een openlucht zwembad.

Contactgegevens
 
Naam:Evert en Jettie Apperlo
Adres:Duinigermeerweg 4
Postcode:8356 VZ
Plaats:Blokzijl
Telefoonnummer:0527-291907
E-mail:info@veenweide.com

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Overijssel?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Veenweide in Blokzijl.