minicampings noord-brabant cover

Minicamping de Venneweide in Alphen

Minicamping de Venneweide in Alphen, een kleine camping in Noord Brabant, waar u pas echt tot rust zult komen en kunt genieten van rust, ruimte en natuur gedurende uw verblijf. Tijdens uw verblijf bij de camping gaan de werkzaamheden van het boerenbedrijf gewoon door en dit zorgt voor een unieke ervaring. De camping is ruim opgezet en dat geeft een enorm gevoel van privacy en ruimte. Daarom komt u ook echt tot rust op minicamping de Venneweide in Alphen.

Faciliteiten

Deze kleine camping in Noord Brabant heeft tussen de 15 en 20 ruimte plaatsen allen voorzien van een 6 ampere stroomaansluiting. Er is een ruime parkeerplaats naast de camping voor de auto’s zodat deze niet beschadigen als de kinderen aan het spelen op het open veld. Ook is er een jeu de boules baan en zijn er enkele speeltoestellen voor de kleine kampeerder. Speciaal voor uw fietsen is er een fietsenstalling aanwezig.

Omgeving

De omgeving van minicamping de Venneweide is veelzijdig te noemen. Niet alleen is er een prachtige natuurgebied in de buurt maar ook is er de Efteling, Bobbejaansland, safari park Beekse Bergen en Recreatiepark ‘t Zand om u uitstekend te kunnen vermaken. Ook voor uw kinderen zijn deze parken een genot. U hoeft zich dus zeker niet te vervelen tijdens uw verblijf op deze prachtige kleine camping in Noord Brabant.

Contactgegevens
 
Naam:Fam. de Jong
Adres:Venweg 1
Postcode:5131 NA
Plaats:Alphen
Telefoonnummer:0135079061
E-mail:INFO@VENNEWEIDE.NL

Wilt u nog meer informatie over deze prachtige camping in Noord Brabant?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Venneweide in Alphen