minicampings gelderland cover

Minicamping de Vetweide

Minicamping de Vetweide in Almen een kleine camping in Gelderland, waar men kan genieten van bos en weilanden en de rust die beide bieden. Het Twentekanaal loopt achter de camping langs waarbij u gerust kunt kijken naar de schepen die door het kanaal varen of u kunt een hengel uitgooien en lekker gaan vissen in het kanaal. Overal is aan gedacht want uw auto bijvoorbeeld kunt u op een aparte parkeerplaats kwijt achter de caravanstalling naast de camping. De fiets kunt u overdekt in de kapschuur bergen zodat deze niet nat wordt bij slecht weer. Zo ziet u maar weer bij minicamping de Vetweide is overal aan gedacht.

Faciliteiten


De camping is voorzien van 15 ruime kampeerplaatsen op een gedraineerd terrein. Alle sanitaire voorzieningen zijn gevestigd in het achterhuis van de boerderij naast de camping waar ook de wasmachine en centrifuge staan. Daarnaast staat er ook een rek met folders met nuttige informatie over de omgeving, wat er op cultureel gebied allemaal te beleven is en natuurlijk ook welke fietsroutes in de buurt zijn. Speciaal voor alle kampeerders zijn er houten vlonders van 120 x 60 aanwezig zodat u ook droog van de grond kunt zitten en misschien nog wel belangrijker, stabiel kunt zitten. En wat dacht u hiervan, u kunt ook een ezel huren en samen met de ezel kunt u een lekkere wandeltoch maken. Ook kunt u in de campingwinkel terecht voor handgemaakt houten speelgoed en kunt u zien hoe dit gemaakt wordt.

Omgeving


Vanaf minicamping de Vetweide kunt u ook de omgeving van Almen eens nader gaan bekijken. U zult dan zien dat er genoeg te beleven is. Dit kleine dorp in de gemeente Lochem heeft een schitterend dorpsplein dat ook dient als kerkplein, schoolplein en evenementenplein. Als u eens lekker een bakje koffie wilt nuttigen in het gezellige dorpje dan kan dat dankzij de prima horecagelegenheden die zich er gevestigd hebben. In het dorp is ook een verwarmd buitenzwembad aanwezig waar u tevens waterfietsen en kano’s kunt huren om het riviertje mee op te gaan. Misschien wel het mooiste autentieke winkeltje in de omgeving is de mosterdmakerijk uit grootmoederstijd. Daarnaast is er een VVV kantoor aanwezig en een slijterij voor al uw drank behoeften. Tot slot is er elke dinsdagochtend ook nog een mini markt in Almen zodat u zich vanaf minicamping de Vetweide in ieder geval niet hoeft te vervelen.

Contactgegevens

Naam: Familie Wiltink
Adres: Dorpsstraat 7
Postcode: 7218 AA
Plaats: Almen
Telefoonnummer: 0575 – 431 927 of 06 13 74 37 30
E-mail: info@devetweide.nl

Wilt u meer informatie over minicamping de Vetweide in Almen?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping in Gelderland

<< terug naar het minicamping overzicht van de provincie