minicampings utrecht cover

Minicamping de Vliert in Bunnik

Minicamping de Vliert in Bunnik, een kleine camping in Utrecht waar een ieder kan genieten van wat de provincie te bieden heeft. Niet alleen natuur en cultuur maar de hoffelijkheid van de mensen is in Utrecht vanzelfsprekend. Minicamping de Vliert is een mooie camping in het Kromme Rijn gebied. Een schitterend gebied waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen of kanoën. De camping is landelijk gelegen en heeft een mooi uitzicht over de weilanden. Maar ook voor een dagje winkelen in Utrecht of in het centrum van Houten zit u op minicamping de Vliert perfect.

Faciliteiten

De prachtige camping in Utrecht biedt 30 schitterende plaatsen aan die ruim zijn opgezet. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van elektra en riolering aansluiting. Verder is er een mooi uitzicht over het land aan de achterzijde van de camping. De auto komt te staan op een aparte parkeerplaats. De camping beschikt ook over een mooie sanitaire ruimte. Zowel aan de heren en dames kant zijn er drie toiletten, twee douches en drie wastafels. Voor het gebruik van de douches is een munt nodig, deze is bij de receptie te verkrijgen voor € 0,40 cent. Ook is er een aparte ruimte waar men de vaat kan wassen. In de gehele sanitaire ruimte ligt vloerverwarming.

Er lopen ook een aantal schapen in een aparte dierenweide. Vanaf de camping kijkt u op het weiland waar de schapen grazen. 
Ook zijn er een aantal geiten. Het zijn vrij tamme dieren die van aandacht houden, dus zeer leuk om te bekijken met kleine kinderen. Op het achterste veld staan verder enkele speeltoestellen die voor veel vermaak zorgen.

Omgeving

De camping is gelegen midden in het Kromme Rijn Gebied. Het is een fiets- en wandelgebied bij uitstek. Speciale wandelroutes lopen van Utrecht naar Wijk bij Duurstede via Odijk. Houten kan ook heel goed te voet verkend worden. Ook tussen Wijk bij Duurstede en Bunnik lopen diverse fiets- en wandelroutes, die u langs alle mooie plekjes in dit bijzondere gebied voren. Onderweg zijn er allerlei mogelijkheden om even lekker uit te rusten en te genieten van alles om u heen. Naast de camping is een nieuw bos aangelegd waar u ook uren kunt wandelen. Ideaal om bijvoorbeeld de hond uit te laten.

Contactgegevens
 
Naam:Fam. van Bentum
Adres:Rijsbruggerweg 2
Postcode:3981 HN
Plaats:Bunnik
Telefoonnummer:06 – 41 51 85 81
E-mail:mail@campingdevliert.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Utrecht?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Vliert in Bunnik