minicampings drenthe cover

Minicamping de Vlinder in Coevorden

Minicamping de Vlinder in Coevorden, een gezellige familiecamping in Drenthe waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. Niet de dagelijkse sleur aan uw hoofd van stress en drukte maar privacy en onstpanning staan centraal in uw leven als u verblijft op deze kleine camping en wie wil dat nou niet in zijn vakantie? Deze camping is niet geschikt voor gezinnen met kinderen aangezien de gastfamilie de rust op de camping wil bewaren.

Faciliteiten

De camping beschikt over 20 prachtige plaatsen met veel privacy en de gehele camping is autovrij. Alle plaatsen zijn uiteraard voorzien van een electra aansluiting. Het terrein is een paradijs voor onze gevleugelde vrienden. Niet alleen wordt de camping in het voorjaar met het bezoek van de Wielewaal vereerd, ook talloze vlinders weten de beplanting te waarderen. De saniataire voorzieningen zijn ondergebracht in een zogenaamd Drents Stookhok. Dagelijks krijgt het hele gebouw een reinigingsbeurt om aan uw hygiene wensen te voldoen. Er zijn 2 ruimte douches aanwezig, 2 toiletten, een urinoir en er is een overdekte afwasplaats.

Omgeving

Minicamping de Vlinder is centraal gelegen en biedt veel mogelijkheden voor uitstapjes naar allerlei bezienswaardigheden, zowel wat natuur als cultuur betreft. Op maximaal 45 minuten rijden heeft u steden als Zwolle, Assen, Meppel, Emmen en natuurlijk Coevorden zelf al bij u in de buurt. Met zoveel steden in de directe omgeving van de camping hoeft u zich zeker niet te vervelen. zo kunt u een van de vele centra’s aandoen voor boodschappen, u kunt uitstapjes maken om de diverse steden te bezichtigen of een van de musea bezoeken zoals dat in Assen staat.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping & Theetuin de Vlinder
Adres:Vlieghuis Europaweg 47
Postcode:7742 PR
Plaats:Coevorden
Telefoonnummer:0524 221733 of 06 20040598
E-mail:minicampingdevlinder@hetnet.nl

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Coevorden?
Bekijk dan zeker ook de website van deze boerencamping in Drenthe.

<< terug naar het minicampings overzicht van Drenthe