minicampings zeeland cover

Minicamping de Walnoot in Aagtekerke

Minicamping de Walnoot in Aagtekerke, een familiecamping in Zeeland, is een rustige camping op Walcheren gelegen nabij Domburg en Aagtekerke. De ideale ligging biedt bijzonder veel mogelijkheden voor toeristen die dol zijn op rust, ruimte, historie, cultuur, natuur en activiteiten. Al met al maakt dit minicamping de Walnoot in Aagtekerke tot een geschikte camping voor jong en oud.

Faciliteiten

Alle plaatsen op deze kleine camping in Zeeland hebben een elektriciteitsaansluiting en alle plaatsen zijn ruim opgezet. Verder zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig waaronder 4 toiletten, 2 douches, 4 wastafels, een spoelbak, een vaatwasplaats, een babywasplaats, een vrieskist, koelkast, centrifuge en er is zelfs een mogelijkheid aanwezig om gebruik te maken van de wasmachine. U ziet dus zeker niet om luxe verlegen.

De kinderen hoeven zich tijdens het verblijf op minicamping de Walnoot in Aagtekerke ook zeker niet te vervelen. Er zijn diverse speeltoestellen aanwezig, direct naar het kampeergedeelte, en er is een apart speelhink met een tafelvoetbalspel, een sjoelbak, kleurbord en wat andere kleine spelletjes.

Omgeving

De directe omgeving van de camping biedt elke campingliefhebber wat ze zoeken. U kunt naar het strand bij Domburg, u kunt Domburg zelf bezoeken, u kunt uitstapjes maken naar België of u kunt in één van de vele dorpjes genieten van de oudste spellen van Nederland. U bepaalt dus volledig zelf wat u gaat doen. En het kan allemaal vanaf Minicamping de Walnoot in Aagtekerke.

Contactgegevens:

Naam: De Walnoot
Adres: Herenweg 1
Postcode: 4363 NS
Plaats: Aagtekerke
Telefoonnummer: 0118-583414
E-mail: dewalnoot@zeelandnet.nl

Wilt u meer informatie over minicamping de Walnoot in Aagtekerke?
Bekijk dan zeker ook de website van deze familiecamping in Zeeland

<< terug naar het minicamping overzicht van Zeeland