minicampings drenthe cover

Minicamping de Witte Buizerd in Drouwernerveen

Minicamping de Witte Buizerd in Drouwernerveen, een kleine camping in Drenthe waar u pas echt kunt genieten van rust, ontspanning natuur en vele mogelijkheden. Aan de rand van de Hondsrug ligt onze minicamping in een prachtige weidse omgeving met een groot aantal mogelijkheden voor uitstapjes en routes voor wandelingen en fietstochten. Op ons beschut gelegen terrein kun je volop genieten van rust en ruimte.

Faciliteiten

Het ruime kampeerveld heeft tien staanplaatsen voor tenten en/of caravans. Ook is het mogelijk te overnachten in een pipowagen voor twee personen. De camping is kleinschalig en heeft ‘basic’ voorzieningen gericht op liefhebbers van eenvoudig kamperen. Dat betekent: een eenvoudige (af)wasplaats in de open lucht met koud stromend water en een inpandig toilet en douche met warm en koud stromend water. Beperkt kan er gebruik worden gemaakt van elektriciteit. Omdat de camping gericht is op liefhebbers van rust en natuur, die gewend zijn aan eenvoud, is ze juist voor hen die dat zoeken een unieke gelegenheid ver van de drukte en het massatoerisme.

Omgeving

De grote Drentse natuurgebieden liggen hier aan de voet van de Hondsrug op korte afstand. Op het kampeerveld zijn er schommels voor de kinderen en er is een vuurplaats om ‘s avonds gezellig rond te zitten. Met de eenvoud van de natuur-camping (of juist het comfort van de B&B) is het een prima plek voor verschillende soorten vakanties. Er staan notenbomen, frambozen en bramen voor de pluk, en er zijn genoeg plekjes om lekker in de zon te zitten. ‘s Avonds bij helder weer is de sterrenhemel een geweldig schouwspel. Wie meer van vuur houdt dan van sterren schuift lekker aan bij het kampvuur. Achter de minicamping ligt ons natuurterrein dat vrij toegankelijk voor de bezoekers van De Witte Buizerd.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping de Witte Buizerd
Adres:Zuideind 21
Postcode:9525TJ
Plaats:Drouwenerveen
Telefoonnummer:0599-785126 of 06-15261869
E-mail:info@dewittebuizerd.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Drenthe?
Bezoek dan zeker ook eens de website van minicamping de Witte Buizerd in Drouwenerveen