minicampings gelderland cover

Minicamping de Wolboom in Aalten

Minicamping de Wolboom in Aalten, een kleine camping in Gelderland waar u terecht kunt voor ruime plaatsen, rust, ontspanning en natuur en dat allemaal op 1 kampeerterrein. Voldoende voorzieningen om jong en oud te vermaken en voldoende natuur voor iedere natuurliefhebber in de directe omgeving van de camping. Dit maakt dit kampeerterrein dat ook de ideale bezoekplaats voor elke kampeerder. Een ding is zeker, minicamping de Wolboom is in ieder geval een bezoek waard.

Faciliteiten

Deze kleine camping is voorzien van 20 ruime plaatsen verdeeld in een u vorm om een weiland heen waar de melkkoeien lopen. Voor de jongere kampeerders zijn er voldoende faciliteiten aanwezig en ook mogen zij helpen op de boerderij en met het verzorgen van de kalfjes en het melken van de koeien.

Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig met 3 wascabines, 5 wc’s, 5 douches en een invalide toilet met invalide douche. Bovendien zijn alle sanitaire voorzieningen voorzien van vloerverwarming. Wat betreft de kampeerplaatsen kunt u kiezen uit zonnige, halfzon of schaduw plekken die allen hun eigen privacy hebben dankzij een haagje. Alle plaatsen zijn voorzien van een electra aansluiting en per 2 plaatsen is er ook nog eens een extra wastafel beschikbaar.

Omgeving

De omgeving van minicamping de Wolboom is ideaal voor mensen die houden van wandelen, fietsen of natuur. Het Aaltense Goor biedt voor een ieder voldoende mogelijkheden om meerdere dagen of misschien wel weken lang te genieten van rust en natuur. Daarnaast zijn er op de camping ook fietsroutes aanwezig.

Ook bevinden zich in de omgeving meerdere grotere plaatsen die ideaal zijn voor als u cultureel bezig wilt gaan.

Contactgegevens
 
Naam:Fam. te Kloeze
Adres:Romienendiek 16a
Postcode:7122 PA
Plaats:Aalten
Telefoonnummer:0543 – 461377 of 0651845296
E-mail:info@dewolboom.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Gelderland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Wolboom in Aalten