minicampings drenthe cover

Minicamping de Zandgaten in Stuifzand

Minicamping de Zandgaten in Stuifzand, een kleine camping in Drenthe is een mooi gelegen, kneuterige, lieve kleine camping met 14 plekken. Er is voldoende keuze op het mooie en beschutte veld maar voor diegene die toch meer privacy wil is er een een keuze uit 2 aparte kampeerplekken. Vanaf de camping zijn er volop fiets en wandelmogelijkheden, zoals in heel Drenthe en routes hoeft u niet aan te schaffen, want we hebben uitleen exemplaren in een map in de receptie liggen. In diezelfde receptie is ook alle informatie te vinden van wat er te doen is in de omgeving, zoals musea, pretparken, evenmenten in de buurt. Voldoende activiteit om u gedurende langere periodes te vermaken en dit maakt minicamping de Zandgaten tot een ideale kleine camping in Drenthe.

Faciliteiten

Minicamping de Zandgaten heeft 14 riante plekken allen voorzien van Elektra. Er is keuze uit het gezamenlijke veld met mooie ruime en groene open plekken maar voor diegene die dat wenst kan er ook gekozen worden uit 2 aparte kampeerplaatsen voor meer privacy. Aan het sanitair besteden zij volop aandacht, omdat men het graag netjes en schoon ziet en zij dat ook belangrijk vinden. Verder is er een mogelijkheid om broodjes te bestellen, eitjes, krantje of een een ijsje te kopen.

Draadloos internet bieden wij u GRATIS aan, dus mocht u contact met het thuisfront willen behouden, uitzending gemist willen bekijken of anders, dan kan dat dus kostenloos. Verder is er een eenvoudig speelplaatsje met schommel glijbaan en zandbak voor de kinderen evenals wat aaibare beestjes. Er is ook een mogelijkheid dat kinderen helpen bij het verzorgen van de dieren, maar dit gebeurt gewoon lekker spontaan. Dat karakter streven zij ook na, flexibel en spontaan, dus u kunt hier heerlijk uw eigen gang gaan. Verder is het mogelijk de camping als groep af te huren, aan te raden is tijdig te reserveren en neem dan even telefonisch contact met minicamping de Zandgaten op. Gezien onze achtergrond in de teambuilding en groeps activiteiten wereld is het ook mogelijk ons diverse activiteiten te laten organiseren. U kunt vrijblijvend naar de mogelijkheden vragen.

Omgeving

Deze kleine camping in Drenthe is gelegen in de schaduw van Hoogeveen wat de omgeving niet alleen geschikt maar voor natuurliefhebbers maar ook voor cultuurliefhebbers. Het leuke en gezellige centrum van Hoogeveen is goed voor enkele uren vermaak en mochten de kinderen te vervelend worden is er aan de buitenrand van Hoogeveen ook nog een McDonalds te vinden om ze te trakteren op een kindermenu.

Al met al is er voldoende in de directe omgeving van de camping te vinden om u vele uren en zelfs dagen te vermaken.

Contactgegevens
 
Naam:Edmin Heijen Alix Carriere
Adres:Siberië 26
Postcode:7934 TB
Plaats:Stuifzand
Telefoonnummer:0528-331447 of 06 49388787
E-mail:info@campingdezandgaten.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Drenthe?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping de Zandgaten in Stuifzand.