minicampings friesland cover

Minicamping d’Elf Ieken in Elsloo

Minicamping d’Elf Ieken in Esloo is een gezellige familiecamping in Friesland nabij het nationaal park het Drents Friesche Wold waar u heerlijke wandeltochten kunt maken, lekker lang kan fietsen, veel verschillende dieren kunt vinden en nog veel meer. De camping zelf biedt dankzij de ideale ligging genoeg bezichtigingsmogelijkheden in de omgeving met op korte afstand steden als Groningen (Groningen), Assen (Drenthe) en natuurlijk Leeuwarden (Friesland). Ook is er voor de watersportliefhebber voldoende te beleven in de directe omgeving van minicamping d’elf ieken in Elsloo.

Faciliteiten

Deze gezellige familiecamping in Elsloo Friesland biedt u uitstekende sanitaire voorzieningen aan. Er zijn 2 ruime douches en 2 toiletten waar u gratis gebruik van kunt maken. Daarnaast zijn huisdieren in overleg toegestaan. Er is een speelweide met speeltoestellen voor kinderen aanwezig (inclusief een zandbak zoals op onderstaande foto te zien is) en een wasmachine voor de vuile was. Minicamping d’elf Ieken beschikt over 15 ruime plaatsen allen voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting geschikt voor caravan, camper of vouwwagen. Bovendien kunt u kiezen uit zon en schaduwplekken (mits de bezetting dusdanig is). Al met al zijn er voldoende voorzieningen aanwezig om aan een ieders verwachtingen te voldoen.

Omgeving

Elsloo ligt aan de rand van het nationaal park het Drents-Friese Wold, een prachtig gebied om te wandelen, fietsen en evt. paardrijden. Fiets- en wandelroutes zijn op de camping verkrijgbaar. Voor de gasten ligt er een zeer uitgebreide infomap met folders en wetenswaardigheden. De zandverstuiving Aekingerzand en het Aekingermeer, beide onderdeel van park Drents-Friese Wold, zijn de moeite van het bezoeken meer dan waard . Ook het bezoekerscentrum van SBB in Appelscha kunt u bezoeken. Zoals eerder genoemd kunt u er ook op uit trekken met de auto en plaatsen als Assen, Groningen en Leeuwarden bezoeken voor een lekker dagje shoppen als u dat zou willen. Genoeg te beleven dus in de directe omgeving van de camping

Contactgegevens
 
Naam:onbekend
Adres:Bûtenweg 6
Postcode:8424 PR
Plaats:Elsloo
Telefoonnummer:0561 – 421522
E-mail:hier vindt u een contactformulier

Wilt u meer informatie over minicamping d’elf Ieken in Elsloo?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping in Friesland