minicampings zeeland cover

Minicamping Dorpszicht in Gapinge

Minicamping Dorpszicht in Gapinge, een kleine camping in Zeeland, ligt op het mooie Zeeuwse eiland Walcheren. De minicamping is gesitueerd in het pitoreskedorpje  Gapinge wat ligt in de gemeente Veere. Op 5 km afstand vindt u de hoofstad Middelburg en 2 km verder ligt het historische stadje Veere, het Noordzee-strand lit op 4 km van de camping af.
Een mooie fietsroute langs begroeide bloemendijken leidt u naar het strand en daar Zeeland de meeste zon-uren heeft is het daar goed vertoeven. Zo heeft deze camping alles voor ieder type kampeerder. Bezoek daarom snel minicamping Dorpszicht in Gapinge.

Faciliteiten

De camping met 15 plaatsen ligt aan het dorp,maar is gelegen tussen de weilanden, waar de melkkoeien in de wei lopen, dus verse melk is dagelijks verkrijgbaar, evenals scharrel-eitjes van de kippen, ook is het mogelijk om bij het melken te kijken. Op de camping is een fijne speelplaats voor de kinderen en de je kunt kijken bij de kippen,ganzen,geitjes en konijntjes , ook zijn er poezen een hondje en een tinker-pony waar de kinderen weleens op mogen .

Omgeving

Gapinge ligt heel centraal, de stad en de kust en het Veerse bos liggen dan ook heel dichtbij. Mocht u niet in het bezit zijn van caravan,tent of camper dan verhuren we 2 luxe ruime stacaravans.

Contactgegevens
 
Naam:Fam. Goedbloed
Adres:Dorpsstraat 15
Postcode:4352 AA
Plaats:Gapinge (Veere)
Telefoonnummer:0118 – 591539 of 0629343585
E-mail:info@minicampingdorpszicht.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Zeeland?
Bezoek dan zeker ook de website van Minicamping Dorpszicht in Gapinge