minicampings frankrijk cover

Minicamping du Champ de Roches in Barbey-Seroux

Minicamping du Champ de Roches in Barbey-Seroux, een kleine camping in de Franse Vogezen, op slechts 600 km van Utrecht. Zo kunt u dichtbij huis toch genieten van de natuur en cultuur van Frankrijk. Hier gaan rust en eenvoud samen tot een waar genot. De camping is een typische gezinscamping met een terreingrootte van 2,5 ha, een eigen ven en deel liggend aan een beekje in een bosrijke, rustige maar ook heuvelachtige omgeving. Camping du Champ de Roches is niet alleen ideaal voor gezinnen met jonge kinderen maar is nog leuker met Opa en Oma erbij.

Faciliteiten

Minicamping du Champ de Roches heeft zo’n 45 plaatsen verdeeld over 2,5 ha camping grond. Dit maakt de plaatsen mooi ruim qua grootte. Verder is de camping van alle gemakken voorzien. Voor meer informatie omtrent de facilteiten verwijzen wij u graag naar de link onderaan de pagina.

LET OP:
Is uw camper (veel) zwaarder dan 2000 kg? Dan zal u de toegang tot de camping helaas geweigerd worden. Het terrein en uw wendbaarheid zijn hier (nog) niet op aangepast.

Omgeving

Niet alleen de sportieveling kan hier of  in de directe omgeving zijn hart ophalen; para-gliding, rotswanden beklimmen, wandelen, met de mountainbike het bos in of een ‘blokje om’ met de (ren)fiets, maar ook genieten aan de waterkant van de vele meren en meertjes, riviertjes en event. daar een hengeltje uitwerpen.  Camping du Champ de Roches is zeker geschikt voor de natuurminnende rustzoekers, zoals vogelspotters en sterrenhemel-aanbidders. Maar ook een dagje cultuur-snuiven kan in een van de vele musea.

Camping Champ de Roches is vernoemd naar de gelijknamige rotsenformatie, een ijstijdfenomeen, zo’n 3 km verwijderd van de camping. De camping ligt in het Parc National des Vosges, midden in het hoge gedeelte van de Vogezen. De ligging is uitzonderlijk rustig, amper verkeer met ’s avonds een sterrenhemel waar je U tegen zegt.

Contactgegevens
 
Naam:Camping du Champ de Roches
Adres:5, Le Vieux Pre
Postcode:88640
Plaats:Barbey-Seroux (Frankrijk)
Telefoonnummer:0033 329 51 44 95
E-mail:camping@champderoches.eu
GPS:Bg:488.1,4/ Lg 6 50.49,4

Contactadres Nederland:
Jose en Ton Moers,
Marisstraat 48,
6165 AT Geleen,
046 47 49 777.

Uitgebreidere informatie, openingsdata, faciliteiten, tarieven en onze plattegrond, vindt u op onze site; www.champderoches.eu

LET OP:
Is uw camper (veel) zwaarder dan 2000 kg? Dan zal u de toegang tot de camping helaas geweigerd worden. Het terrein en uw wendbaarheid zijn hier (nog) niet op aangepast.

Wilt u meer informatie over deze camping in Frankrijk?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping du Champ de Roches in Barbey-Seroux