minicampings italie cover

Minicamping Faranghe in Esanatoglia

Ontspannen in het groene hart van Italië

Faranghe! is een gerestaureerde boerderij met appartementen en een kleine camping. Een plek voor levensgenieters: borrelen op het panorama terras, een verkoelende duik, een meditatieplek met kilometers uitzicht, middagslaapje in een hangmat, slenteren door middeleeuwse straatjes, bewonderen van de eeuwenoude cultuur, in contact komen met nieuwsgierige Italianen die in zijn voor een praatje, wandelen door kloven en over bergtoppen. Of doe dat allemaal niet om eindelijk dat boek ongestoord uit te kunnen lezen en je te goed te doen aan heerlijke, eerlijke streekgerechten met af en toe een blik op het dal en een oog op de steenarend. Dat is Minicamping Faranghe!

Faciliteiten

  • Kampeerplaatsen van ongeveer 10 x 12 meter
  • Opzet zwembad van 9 x 5 meter
  • Kleine campingwinkel met streekwijnen en –producten
  • Vers brood service
  • Ontbijtservice
  • 2x per week 4 gangendiner aan lange tafels
  • 1x per week buffet-brunch
  • Excursies:  Koken op de Berg = kookworkshop van een Italiaanse mamma; Sterrenzien= GPS wandeltocht door de nacht naar de sterrenwacht; Degustazione = wijn en hapjes proeverij; Stadswandeling Piu Belli = bezoek de middeleeuwse stad Esanatoglia met engels of Nederlandse talige gids.
  • Kampeerplaatsen voor caravans (terugbreng service naar doorgaande weg ).
  • Toeristische informatie punt voor dagtrips en voor reserveringen.

Met andere woorden alles wat u in een minicamping kunt zoeken en nog veel meer !

Omgeving

In de buurt van historische steden als Fabriano, San Severino, Asissi en Gubbio en natuurparken van de Apennijnen vind je Faranghe! Op 5 autominuten en 45 minuten te voet vind je de levendige middeleeuwse stadjes Matelica en Esanatoglia met restaurants, winkels, postkantoor, ijssalons, barretjes, fietsenverhuur, maar ook voorzieningen als een EHBOpost van het ziekenhuis.  Faranghe! ligt in de glooiende heuvels met de blik op bos. akkerland en op de achtergrond het bergenlandschap van de Appenini tot 1500 meter hoogte. In deze omgeving kun je prachtige wandelingen en sportieve fietstochten kunt maken. Op Faranghe! hebben we toeristeninformatie voor sportieve en culturele uitjes in de streek en zijn de wandelkaarten en GPS te leen.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Faranghe
Adres:Loc. Masciano 79
Postcode:62024
Plaats:Esanatoglia, Le Marche (Italië)
Telefoonnummer:+39 334 890 42 42
E-mail:info@vakantieinitalie.eu

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Le Marche in Italië?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping Faranghe in Esanatoglia