minicampings drenthe cover

Minicamping Gezond Boeren Verstand in Dalerveen

Minicamping Gezond Boeren Verstand in Dalerveen, een boerencamping Drenthe, is een gezellige familiecamping gelegen op een paardenboerderij aan lange fiets en wandelroutes gelegen. Dit maakt de camping uitermate geschikt voor fiets en wandeltochten liefhebbers en voor mensen die graag paard mogen rijden. De camping is gelegen in Zuid oost Drenthe en u kunt hier genieten van het echte Drentse leven.

Faciliteiten

De camping beschikt over 12 staanplaatsen, allen voorzien van een electra aansluiting. Daarnaast zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig met gratis douches. Ook kunt u gebruik maken van de wasmachine en de droger. Mocht u zich onverwacht gaan vervelen dan kunt u altijd nog gebruik maken van de recreatieruimte waar u kunt lezen, spelletjes kunt spelen, tafeltennissen kunt en biljarten. U hoeft zich dus echt niet te vervelen tijdens uw verblijf.

Omgeving

minicamping Gezond Boeren Verstand is geschikt voor jong en oud, voor natuurliefhebbers, cultuurliefhebbers, liefhebbers van de paardensport, vissers en meer. Ook rustzoekers kunnen hier zeker terecht. In de directe omgeving van de camping vindt u het gezellige plaatsen Dalen waar u uw culturele hart op kunt halen. Daarnaast zijn er ook nog de plaatsen Coevorden en Emmen met het Noorder Dierenpark te vinden op korte afstand van de camping. Er zijn diverse bezichtegingsplaatsen te vinden voor hunnebedeen (Drentse trots) en er is een grote recreatieplas te vinden. Al met al biedt deze boerencamping Drenthe genoeg om naar uit te kijken.

Contactgegevens
 
Naam:Albert en Janette Bouwers
Adres:Hoofdstraat 104
Postcode:7755 NN
Plaats:Dalerveen
Telefoonnummer:0524221304 of 0625237124
E-mail:info@gezondboerenverstand.nl

Wilt u meer informatie over paardenboerderij Gezond Boeren Verstand?
Bekijk dan zeker ook de website van deze camping.