minicampings limburg cover

Minicamping Groot Einder in Baexem

Minicamping Groot Einder in Baexem, een minicamping Limburg, waar een ieder terecht kan voor rust, ontspanning, het meemaken van het boerenleven en nog veel meer. Natuurliefhebbers zitten hier zeker goed maar ook de mensen die meer van cultuur houden zullen zich in de omgeving zeker de ogen uit het hoofd kijken naar alle mogelijkheden en hoe prachtig rijk de omgeving is aan historie. Al met al biedt minicamping Groot Einder in Baexem wat een ieder kan zoeken in Limburg.

Faciliteiten

Deze minicamping in Limburg biedt u 25 ruime plaatsen met electriciteitsaansluiting. Er zijn volop verharde parkeerplaatsen aanwezig zodat u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken. Voor de kinderen is er een speelweide aanwezig met onder andere een trampoline, zandbak en een wip.

Ook beschikt minicamping Groot Einder over uitstekende sanitaire voorzieningen waaronder 2 douches en 3 wc’s voor de dames en voor de heren zijn er apart 2 douches en 2 wc’s met 1 urinoir. Ook zijn er nog wastafels aanwezig een was ruimte, warm en koud water en een wasmachine.

Omgeving

Binnen een straal van 2 km rond de minicamping Limburg vindt u allerlei bezienswaardigheden. Zo kunt u een bezoekje brengen aan de Auroramolen of Kasteel Baexem, wandelen langs of vissen in de Tungelroyse beek , fietsen ( de camping ligt aan een knooppunt van de Peel en Maas-fietsroute), enz. Ook  voorzieningen als een supermarkt (Aldi, Super de Boer), VVV/ postkantoor, warme bakker, slager, bloemist, snackbar, chinees restaurant, kledingzaken enz. vindt u binnen 2 km van de camping.

Contactgegevens
 
Naam:onbekend
Adres:Schoorstraat 13
Postcode:6095 NW
Plaats:Baexem
Telefoonnummer:0475 – 451329 of 06 27483047
E-mail:info@grooteinder.nl

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Limburg?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Groot Einder in Baexem