minicampings zeeland cover

Minicamping Haaymanshoeve in Burgh-Haamstede

Minicamping Haaymanshoeve in Burgh-Haamstede (Zeeland) een kleine camping op Schouwen-Duiveland is een camping die zich uitermate leent voor een ieder die dol is op rust, ruimte en ontspanning. In de omgeving van Burgh-Haamstede is voldoende te beleven en natuurlijk is er het heerlijke Noordzeestrand waar u heen kunt gaan als watersportliefhebber of als u houdt van lange strandwandelingen.

Faciliteiten

De faciliteiten van minicamping Haaymanshoeve zijn verreweg luxe te noemen. NIet alleen zijn alle plaatsen op de camping voorzien van een elektrische aansluiting maar ook van een tv-aansluiting en wateraansluiting. Daarnaast zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig zoals toiletten, douches en een wasruimte met warm en koudwater. Tevens zijn er een wasmachine en droger aanwezig voor gebruik. Ook voor de kinderen is er voldoende te doen op de aparte speelweide.

Omgeving

De omgeving van Burgh-Haamstede staat met name bekend om de lange stranden van de Noordzee en daarnaast natuurlijk de dorpen Burgh, Haamstede en Westenschouwen. U kunt bij deze dorpen de oude spellen terugvinden zoals het ringrijden en andere. Daarnaast kunt u er natuurlijk terecht voor wat leuke presentjes.

Al met al heeft minicamping Haaymanshoeve in Burgh-Haamstede voor iedereen wel wat te bieden.

Contactgegevens
 
Naam:Ad en Debora De Glopper
Adres:Haaymanweg 1
Postcode:4328 PV
Plaats:BURGH-HAAMSTEDE
Telefoonnummer:0111-653225
E-mail:info@haaymanshoeve.nl

Wilt u meer informatie over minicamping Haaymandshoeve?
Bekijk dan ook de website van deze kleine camping in Burgh-Haamstede

<< terug naar het minicamping overzicht van Zeeland