minicampings groningen cover

Minicamping Het Achterdiep in Ter Apel

Minicamping Het Achterdiep in Ter Apel, een boerencamping in Groningen, laat u het gevoel van kamperen weer meemaken. De kleine maar gezellige camping is gelegen rond een boerderij uit 1899. Ondanks het feit dat deze niet meer in bedrijf is staat de boerderij nog steeds te midden van de landerijen waar ook de camping zich bevindt. Dit maakt het vakantiegevoel nog optimaler.Door de idealistische ligging van de camping in de plaats Ter Apel geeft dit u vele mogelijkheden in de omgeving. Ter Apel is gelegen in de zuidelijkste punt van de provincie waardoor ook diverse bezienswaardigheden in Drenthe vanaf minicamping Het Achterdiep geen probleem zijn om te bezichtigen.

Faciliteiten

De boerencamping in Groningen bestaat uit meerdere veldjes allen met ruime parkeerplaatsen zodat u niet uw auto in een klein hoekje hoeft te zetten. Alle plaatsen zijn uiteraard voorzien van elektra. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend. Uiterst moderne en brandschone toiletten, geheel kosteloos, sieren het toiletgebouw. Voor zowel de dames als voor de heren zijn er 2 toiletten en douches aanwezig. Er zijn ook 2 aparte afwasplaatsen aanwezig voorzien van warm water zodat u niet blijft zitten met de vuile vaat. Daarnaast zijn er ook nog een wasmachine, centrifuge, strijkplank en strijkijzer tot uw beschikking zodat u ook niet met vuile was blijft zitten. Overal is aan gedacht op minicamping het Achterdiep in Ter Apel.

Omgeving

Deze boerencamping in Groningen ligt in Ter Apel in de Westerwolde, de zuidelijkste punt van de provincie. Dit maakt de oversteek naar de provincie Drenthe dan ook niet moeilijk wat de camping een zeer interessante omgeving geeft. Bij Ter Apel zelf liggen prachtige oude loofbossen waar u door heen kunt wandelen/fietsen. Als middelpunt daarvan ligt het enig overgebleven Middeleeuwse plattelandsklooster van Noord-West Europa.

De omgeving van de camping doet haast schilderachtig aan. Prachtige bossen met beekjes en stroompjes, fiets en voetpaden om vele uren door de prachtige omgeving te kunnen dwalen. En dan nog de mogelijkheden in de provincie Drenthe zoals het Noorderdierenpark in Emmen, de vele hunebedden (waaronder in Borger) en nog veel meer. Minicamping Het Achterdiep heeft daarom aan iedere bezoeker veel te bieden.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping het Achterdiep
Adres:Kloosterveenweg 168
Postcode:9561 AW
Plaats:Ter Apel
Telefoonnummer:0599 – 582364
E-mail:achterdiep@planet.nl

Wilt u meer informatie over deze prachtige boerencamping in Groningen?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping het Achterdiep in Ter Apel.