minicampings zeeland cover

Minicamping het Berghof in Biggekerke

Minicamping het Berghof in Biggekerke is een kleine camping in Zeeland tussen de dorpen Koudekerke, Biggekerke en Zoutelande. Als u verblijft op deze familiecamping dan bevindt u zich ongeveer 1 km van bos, duin en strand. U kunt hier genieten van rust, ontspanning, plattelandsgevoel, cultuur, natuur en historie van de dorpen. Minicamping het Berghof is dan ook geschikt bevonden voor jong en oud.

Faciliteiten

De plaatsen van de camping zijn allemaal ruim omgezet zo tussen de 150m²-270m² en voorzien van elektriciteitsaansluitingen. Er is een splinternieuw sanitairgebouw aanweizg met allemaal nieuwe voorzieningen, toiletten, douches, wastafel, en meer. De eigenaren van de camping doen er alles aan de camping zo netjes en degelijk mogelijk te houden zodat iedereen hier kan genieten van hun vakantie.

Omgeving

Door de ideale ligging van minicamping het Berghof tussen Biggekerke, Koudekerke en Zoutelande kunt u van alle drie de plaatsen op gemak de cultuur proeven en ontdekken, genieten van de historie die van de pittoreske huizen af te lezen is, en een groot stuk genot meekrijgen. Voor watersportliefhebbers zijn er voldoende mogelijkheden in de omgeving. Er kan worden gevist, gezwommen, gesurft of gezeild. OOk kunt u er uitstekend terecht voor langere fietstochten, wandeltochten of natuur excursies. Al met al kan jong en oud genieten van hun verblijf aan deze familiecamping.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Het Berghof
Adres:Bergweg 3
Postcode:4373 RH
Plaats:Biggekerke
Telefoonnummer:0118-551479
E-mail:mdelooff@zeelandnet.nl

Wilt u meer informatie over minicamping het Berghof in Biggekerke?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping in Zeeland.

<< terug naar het minicamping overzicht van Zeeland