minicampings drenthe cover

Minicamping Het Heerenhof in Nieuw-Dordrecht

Minicamping Het Heerenhof in Nieuw-Dordrecht is een kleine camping in de gemeente Emmen. Emmi en Hugo heten u graag van harte welkom op deze nieuwe camping in het prachtige drentse landschap. Een aantal van de centrale kernwaarden van de camping: comfort, rust, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, authenticiteit en kwaliteit. Al met al een camping om gewoon heerlijk op te genieten en uw rust te pakken die u zo hard verdiend heeft. Kom langs en ontdek de gastvrijheid van minicamping Het Heerenhof nu zelf.

Faciliteiten

Het Heerenhof bestaat uit een Camping met 35 plaatsen, een Pipowagen en twee luxe Huisjes. Het Heerenhof onderscheidt zich door het educatief/actief karakter in combinatie met hoogwaardige voorzieningen en voortreffelijk gastheerschap. Het terrein is ruim van opzet en fantastisch gelegen aan de rand van Het Oosterbos.

Het gehele terrein is ongeveer 10.000 m2. Voor de helft camping en de ander helft bestaat uit een zelf aangelegd bos. De kampeerplaatsen zijn daardoor zeer ruim van opzet. De twee ruime luxe huisjes liggen aan het binnenplein en hebben een gezellig terras. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het gehele terrein.
Er is een sfeervol ingerichte ontmoetingsruimte met terras. Deze ruimte kan worden gebruikt voor het organiseren van een gezellige avond voor de gasten of door de gasten. Het geheel, de camping, huisjes, samen met de ontmoetingsruimte leent zich daarom uitstekend voor een familie- ,vrienden- of collega’s weekend.

Ook op culinair gebied kunnen wij voor onze gasten het een of ander organiseren. Bijvoorbeeld een diner met een thema of bij mooi weer een barbecue. In het weekend kunt u ‘s morgens (gratis) koffiedrinken met de gastvrouw en gastheer.

Omgeving

Welkom in de Gemeente Emmen. Een vrijetijds gemeente bij uitstek. De weilanden en akkers, de vele bossen en het unieke veenlandschap lenen zich uitstekend voor fantastische (fiets)tochten. Het prachtige hoogveenreservaat Bargerveen huisvest tal van bijzondere dieren en planten. En in het Veenpark beleeft u de rijke geschiedenis van het veen van heel dichtbij. Beroemd is natuurlijk het Dierenpark Emmen, heerlijk voor een dagje uit. Dit alles binnen een straat van 5-7 km van de camping. Vlakbij vindt u “het beleefkanaal”, een vaarroute van Erica naar Ter Apel. Twintig kilometer vaarweg voert u door de rijke historie van dit unieke veenlandschap. Geen boot-, geen nood. Pak de fiets, de kano of de wandelschoenen om dit prachtig gebied te verkennen.

Contactgegevens
 
Naam:Familie van der Heide
Adres:Herenstreek 130
Postcode:7885 AV
Plaats:Nieuw-Dordrecht
Telefoonnummer:0591 764042 / 06 53 166 425
E-mail:info@hetheerenhof.nl

Wilt u meer informatie over deze leuke camping in Drenthe?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Het Heerenhof in Nieuw-Dordrecht