minicampings belgie cover

Minicamping Leeuwerikenveld in Linter

Minicamping Leeuwerikenveld in Linter is een kleine camping in Vlaams Brabant (België). De kleine rustige camping van 15 plaatsen is ideaal voor een ieder die lekker wil relaxen. Of u nu te voet, te paard, per fiets, motor, of met een caravan de buurt wil verkennen deze gezellige kleine camping in België is uitermate geschikt als uitvalbasis voor uw activiteiten. Ontdek het nu zelf op minicamping Leeuwerikenveld in Linter.

Faciliteiten

Deze kleine camping is voorzien van 15 plaatsen en op de gehele camping kunt ook u profiteren van gratis WIFI. Er is een seperate parking aanwezig, en ook huisdieren (honden) zijn toegestaan.

Omgeving

De camping is centraal gelegen en biedt daarom vele mogelijkheden in de omgeving. Gebruik de minicamping als uitvalsbasis voor uw vakantie en kom van alles te weten over de omgeving. Of u nu te voet, te paard, per fiets of toch met de auto er op uit gaan er is van alles te zien in de omgeving. Zoekt u rust en ruimte? Dan bent u ook aan het juiste adres bij deze kleine camping in België.

Contactgegevens
 
Naam:Familie Scherens
Adres:Ransbergstraat 26
Postcode:3350
Plaats:Linter (Neerlinter) / België
Telefoonnummer:+32 11 78 4040 / +32 475 350385
E-mail:info@leeuwerikenveld.be

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in België?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping Leeuwerikenveld in Linter.