minicampings overijssel cover

Minicamping Het Varsenerveld in Ommen

Minicamping Het Varsenerveld in Ommen, een kleine camping in Overijssel, waar u terecht kan om te genieten van natuur en ruimte. Op SVR Boerderijcamping Het Varsenerveld heten uw gastvrouw Gezina en gastheer Hendrik-Jan u welkom. Vele activiteiten op de camping zelf en zelfs de mogelijkheid om de dieren te voeren. Wanneer je boer Hendrik-Jan helpt met het voeren van onze boerderijdieren ontvang je van hem een heus voer/boercertificaat. Al met al is minicamping Het Varsenerveld een uitstekende optie voor jong en oud.

Faciliteiten

Genieten in een bosrijke omgeving van rust, ruimte en gastvrijheid op de landelijk gelegen boerderij op ca. 4 k buiten Ommen aan de Vecht. De kleine camping in overijssel heeft 25 zeer ruime kampeerplaatsen die bieden u voldoende plaat en privacy om uw vakantieplek in te richten. 2 personen, caravan, auto en elektra, incl. douche en warm water(geen muntjes), incl. toeristenbelasting.

De sanitaire voorzieningen bevinden zich buiten gehoorafstand van uw kampeerplaats, in de annex gelegen koeienschuur.De ruimte is modern en verwarmd ingericht (een gezinsdouche met babybadje, wascabines en een minder validen douche en toilettten.Verder is er een aparte gelegenheid voor de (afwas, was, was drogen, was centrifugeren en gebruik van koelkast.

Het vakantiehuis ’t Bakhuus op boerencamping Het Varsenerveld, is vrijstaand, losstaand van de boerderij en beschikt over een eigen bergruimte.U heeft de beschikking over 3 slaapkamers en goed voor 2-6 personen. (verder centrale verwarming, radio en TV, terrasmeubelen en kindermeubilair.

Natuurlijk heeft u een eigen badkamer(toilet, douche en wastafel). De keuken is open(volledig ingericht) en een woonkamer voorzien van zit- en eethoek. Midweek en weekend zijn zeker mogelijk vanaf 175 euro per week.

Bed & Breakfast in het Varsenerveld. Jazeker logies met ontbijt in de “Boerenkeuken”. Vanaf 19 euro per persoon per nacht

Omgeving

Kamperen bij de boer… In Ommen.Fietsen, Wandelen in het coulissen -, rivierenlandschap van het Vechtdal Overijssel, Alle tijd. Een uniek vakantiegebied, zwemmen, kanoën, attracties bezoeken, spelletjes doen, de Boer helpen op de boerderij. Op SVR Boerderijcamping Het Varsenerveld heten uw gastvrouw Gezina en gastheer Hendrik-Jan u welkom.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Het Varsenerveld
Adres:Emslandweg 14
Postcode:7731 RP
Plaats:0529-453300 of 06-21983895
Telefoonnummer:onbekend
E-mail:info@varsenerveld.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Overijssel?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Het Varsenerveld in Ommen