minicampings zeeland cover

Minicamping Hof van Autriche in Westdorpe

Minicamping Hof van Autriche in Westdorpe, een kleine camping in Zeeland nabij de Belgische grens waar u kunt genieten van rust, ruimte, natuur, dieren en de nostalgische sfeer van de eeuwenoude monumentale boerenhoeve. De camping is ideaal gesitueerd voor iedereen die er van houdt om er af en toe eens op uit te trekken en andere steden te verkennen. Daarnaast kunnen watersportliefhebbers ook hun hart op halen net als natuurliefhebbers. Kortom voor een ieder wat wils op minicamping Hof van Autriche in Westdorpe.

Faciliteiten

De camping is voorzien van ruime kampeerplaatsen omgeven door houtsingels. Er zijn uiterst moderne sanitaire voorzieningen aanwezig in een oude Zeeuwsvlaamse boerenschuur. Over het gehele kampeerterrein zijn diverse 16 ampere stroomaansluitingen beschikbaar zodat u in ieder geval niet zonder stroom komt te zitten. Voor kinderen zijn er op de boerderij een speeltoestel, een klimboom en een Shetlandpony.

Het actieve boerenbedrijf bestaat uit een schapenfokkerij met bijzondere schapenrassen en een kleinschalige paardenhouderij. Er zijn stallen en paddocks beschikbaar voor ruiters/koetsiers die niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun paard(en) overnachtingsmogelijkheden zoeken. Op ca. 200 meter van deze kleine camping in Zeeland is een landwinkel met ruim assortiment aan streekproducten en een boerderijrestaurant gelegen. Uw dagelijks verse broodjes kunnen via de landwinkel worden besteld.

Omgeving

Voor natuurliefhebbers is er direct aangrenzend aan de minicamping het recent aangelegde kreken-natuurgebied Westdorpe-Passluis. Op loopafstand ligt bovendien natuurgebied Canisvliet.

Liefhebbers van steden kunnen hun hart ophalen in nabijgelegen plaatsen als Hulst, Gent of Brugge. Op 2 km afstand is een zwembad en op 8 km ligt het Provinciaal Domein Puyenbroeck waar talloze activiteiten voor kinderen zijn.

Contactgegevens
 
Naam:Hof van Autriche
Adres:Graaf JAnsdijk A 83
Postcode:4554 AH
Plaats:Westdorpe
Telefoonnummer:0115 720 751 of 06 12028431
E-mail:info@hofvanautriche.com

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Zeeland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Hof van Autriche in Westdorpe