minicampings zeeland cover

Minicamping Hoge Heul in Scharendijke

Minicamping Hoge Heul in Scharendijke, een kleine camping in Zeeland, waar u kunt genieten van de Zeeuwse gastvrijheid, rust, natuur en ontspanning. De camping is een rustige, niet aan een doorgaande weg, gelegen familie-camping. De camping is opgestart in 1989 als onderdeel van het akkerbouwbedrijf en zijn aangesloten bij de Vekabo. Proef de sfeer van het platteland. De staanplaatsen zijn ruim èn gezellig! Kortom, beleef het kamperen in Zeeland op Minicamping Hoge Heul in Scharendijke.

Faciliteiten

Bij elke plaats is er beschikking over electriciteit (6 ampère). Er is een speeltuintje met een grote trampoline voor de kinderen. Verder aanwezig: skelters, fietsjes, traptractor, bolderkar, voetbalspel, etc. Op het voetbalveld met 2 grote goals vermaken groot en klein zich. Voor de “grote kinderen” is er ook een tafeltennistafel aanwezig. En als slecht weer voorziening staat er een stacaravan/jeugdhonk. Verder is begin 2010 nieuw sanitair aangelegd (6 toiletten, 4 ruime douches) en kan men beschikken over WIFI internet.

Omgeving

De ligging van deze kleine camping in Zeeland is zeer centraal: De afstand naar het strand (Brouwersdam bij Scharendijke) bedraagt 5 km. Watersport mogelijkheden te over aldaar: surfen, kitesurfen, duiken, etc. Maar natuurlijk behoren ook zonnen en zwemmen tot de mogelijkheden.

Ook tijdens Concert At Sea is het heel gezellig op de camping! Brouwershaven ligt op 2,5 km (boodschappen), Renesse op 8 km (stappen), Burgh-Haamstede op 10 km (bossen) en Zierikzee (monumentenstadje) ligt op 8 km afstand. Het is een mooi startpunt voor fiets- of skeelertochten (info beschikbaar). Duikersplaats op Den Osse ligt op 3 km afstand.

En wanneer het geen strandweer is, kan men altijd nog uitwijken naar steden als Goes (half uurtje), Middelburg of Vlissingen (40 minuten) en eventueel Rotterdam (1 uur). Bushalte ligt op 300 meter.

Contactgegevens
 
Naam:Fam. Dalebout
Adres:Schendersweg 1
Postcode:4322TD
Plaats:Scharendijke
Telefoonnummer:0111-691274
E-mail:info@campinghogeheul.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Zeeland?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping Hoge Heul in Scharendijke