minicampings denemarken cover

Minicamping / Boerderij Houmgaard in Hemmet

Minicamping / boerderijcamping Houmgaard in Hemmet, een kleine camping in Denemarken, waar u uitstekend terecht kunt om eens iets anders te proberen dan Nederland. De camping is volledig omringd door een boomsingel. Totaal zijn er 30 plaatsen aangevraagd waarvan er op dit moment 25 beschikbaar zijn voor kampeerders. U kunt er nu dus al terecht om Denemarken eens in het voorjaar mee te maken. Een camping voorzien van allerlei gemakken in een ideale omgeving zodat deze geschikt is voor iedereen. Minicamping Houmgaard in Hemmet is een boerderijcamping in Denemarken die absoluut de moeite waard is.

Faciliteiten

Deze kleine camping is voorzien van 25 plaatsen die allen hun eigen electra aansluiting hebben. De camping is uitermate geschikt voor kinderen en jeugd met een aantal speciale voorzieningen voor jongeren. Zo zijn er 2 schommels, 1 glijban, 1 wip en 1 zandbak voor de kinderen om mee te spelen. Speciaal voor de ouders is over de ligging nagedacht zodat u vanuit uw stoel voor de voortent de kinderen in de gaten kunt houden.

Speciaal vanwege de interesse van de bezoekers zijn er een aantal modules opgestart om de mensen meer beeknd te maken het boerenleven in Denemarken. De meest voorkomende vragen zijn verwerkt in afzonderlijke modules zodat u een betere indruk krijgt van het leven als boer in het buitenland. Minicamping Houmgaard is gelegen naast het boerenbedrijf met ruim 170 melkkoeien die u van dichtbij mee kunt maken. Ook kan u en eventueel de kinderen meehelpen met het voeren van de kalfen of kijken bij de geboorte van een kalf. Kortom een ervaring apart!

Omgeving

De omgeving van deze kleine camping in Denemarken is bijzonder speciaal. Niet alleen is de camping gelegen nabij de noordzeekust maar ook is er een fjord in de buurt te vinden: Ringkøbing fjord. Voor de kinderen, maar ook voor de ouders, is Legoland ook te vinden in de directe omgeving van de camping. Als u eens wat andere cultuur wilt opdoen dan kunt u in Ribe, Esbjerg of Ringkøbing terecht.

Voor de surfers en watersportfliefhebbers is de omgeving van de camping helemaal ideaal. Bork-Havn een heel bekende surf plek ligt op slechts 10 minuten rijden van de camping. Natuurlijk is er daarnaast nog de mogelijkheid om te gaan fietsen door de Deense natuur of over de niet-Nederlandse fietspaden (de weg dus). Al met al is een bezoek aan boerderij Houmgaard in Hemmet zeker het bezoeken waard.

Contactgegevens
 
Naam:Boerderij Houmgaard – Rita Spijkerman
Adres:Houmvej 8
Postcode:6893
Plaats:Hemmet (Denemarken)
Telefoonnummer:+45 97375830 of +45 24989500 (mobiel)
E-mail:rita_spijkerman@hotmail.com

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Denemarken?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping / boerderij Houmgaard in Hemmet