minicampings zeeland cover

Minicamping Klaproosje in Aagtekerke

Minicamping Klaproosje in Aagtekerke een kleine camping in Zeeland is een plek waar u van jong tot oud terecht kunt voor vermaak, rust, ontspanning en genieten van de natuur. De rijke historie draagt bij aan het succes van deze camping. Niet alleen natuurliefhebbers maar ook cultuur liefhebbers hebben het er erg naar hun zin. Volop vertier voor iedereen mede dankzij de luxe faciliteiten, de luxe recreatieruimte en de ruimte 25 staanplaatsen. Dan draagt de omgeving daar nog eens een steentje aan bij en dat maakt minicamping Klaproosje in Aagtekerke tot een gewilde camping.

Faciliteiten

Deze familiecampign in Aagtekerke is uitermate luxe voorzien. In de luxe recreatieruimte bijvoorbeeld zijn een heleboel zaken aanwezig zoals knutselhoek, dart bord, tafeltennis tafel, tc en dvd speler, buiten zijn er 2 trampoline’s, 2 schommels, 2 zandbakken en een speelhuisje met glijbaan. De 25 ruime plaatsen bieden een ieder een plek die hun aanspreekt. Het nieuwe toiletgebouw voldoet aan al uw sanitaire verwachtigen met 4 douchecabines, 5 toiletten waarvan 1 chemisch toilet, een baby wasruimte en een wasmachine.

Alle plaatsen zijn voorzien van een 220v 4-6 ampere stroomaansluiting zodat u uw eigen koelinstallatie en lichtinstallatie kunt gebruiken. daarnaast zijn alle plaatsen ook nog eens voorzien van stromend water en een rioolaansluiting. Daarnaast is er tot slot ook nog de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het draadloze internet. Minicamping Klaproosje in Zeeland is dus zeker goed voorzien.

Omgeving

Deze op Walcheren gelegen camping biedt niet alleen op de camping een ontspannen sfeer maar voor de cultuurliefhebber is er voldoende te proeven in de directe omgeving van de camping. Walcheren heeft namelijk een hele rijke historie met voor ieder wat wils. Een aantal cultuuruitingen die nog steeds in ere worden gehouden zijn Babbelaars, bolusen en ringsteken. In de directe omgeving van minicamping Klaproosje is voldoende te doen en te beleven. U kunt over Walcheren heerlijk wandelen en fietsen en genoeg culture bezienswaardigheden bekijken. Bijvoorbeeld het Miniatuur walcheren in Middelburg, strandvermaak en waterpret langs de noordzeekust, blubberen met de schorren en slikkenwandeling langs de oosterschelde of bezoek eens een van de vele weekmarkten.

België is ook nog een uitstekende mogelijkheid voor een heerlijk ontspannen uitstapje en dat toch maar op zo’n 1,5 uur rijden vanaf de camping. Wie wil dat nou niet?

Contactgegevens

Naam: Anton Jobse
Adres: Hereweg 6
Postcode: 4363 NS
Plaats: Aagtekerke
Telefoonnummer: 0118-581585 of 06-46298826
E-mail: info@minicampingklaproosje.nl

Wilt u meer informatie over minicamping Klaproosje in Aagtekerke?
Bekijk dan zeker ook de website van deze familiecamping in Zeeland

<< terug naar het minicamping overzicht over Zeeland