minicampings drenthe cover

Minicamping Klavervier in De Kiel

Minicamping Klavervier in de Kiel, een boerderijcamping in Drenthe, waar u met het hele gezin goed terecht kunt voor een gezonde ontspannen of actieve vakantie. De camping is ruim omgezet en dat maakt het ideaal voor mensen die houden van rust en privacy. De omgeving biedt voldoende vertier voor jong en oud zodat u tijdens uw vakantie u niet snel zult vervelen.

30 plus camping en niet geschikt voor kinderen i.v.m. het ontbreken van voorzieningen

Faciliteiten

Minicamping Klavervier beschikt over 15 ruime kampeerplaatsen allen voorzien van een minimaal 6 A stroomaanlsluiting.Daarnaast zijn er uitermate nette sanitaire voorzieningen bij aanwezig die 2 douches en wasruimtes, 4 toiletten, invalidentoilet en douche bevat. Ook is er bij het sanitairgebouw ruimte gemaakt voor 2 afwasplekken. Er is een keuken ingericht zodat u ook nog kunt koken, er is een koelvriescombinatie aanwezig, een wasmachine, droogtrommel en centrifuge. tot slot zijn er ook 4 watertappunten geinstalleerd zodat u dat zeker ook niet hoeft te missen. Huisdieren zijn in overleg ook welkom, en als u uw laptop meeneemt is de minicamping gids dankzij de snelle WIFI verbinding ook altijd te bereiken.

Omgeving

De omgeving van de Kiel biedt een ieder wel iets. Voor de bezoeker die van vissen houdt zijn er tal van watertjes, meertjes, sloten en kanalen in de omgeving om iedere dag ergens anders te kunnen vissen (zorg dan wel voor de vispas). Voor de bezoeker die meer houdt van een actieve vakantie is er ook de mogelijkheid om te fietsen of de wandelen in de daadwerkelijk prachtige omgeving van de camping. Een boerencamping in Drenthe staat niet voor niets bekend als natuurlijk genieten. Cultuurliefhebbers hebben ook genoeg te doen, ze kunnen uitstapjes maken naar tal van dorpen in de buurt van de Kiel zoals Schoonoord, Schoonloo, Marwijksoord en Rolde of doorrijden naar Assen om daar een dagje te gaan shoppen of neuzen. Dit maakt minicamping klavervier tot een uitermate geschikte camping voor iedereen.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping KlaverVier
Adres:Rolderstraat 8
Postcode:7849 PC
Plaats:De Kiel
Telefoonnummer:(0591) 858687 of 06-53794666
E-mail:willem.borsboom@home.nl

Wilt u meer informatie over deze camping in Drenthe?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping KlaverVier

<< terug naar het minicampings overzicht van Drenthe