minicampings zeeland cover

Minicamping Klaverwijk in Colijnsplaat

Minicamping Klaverwijk in Colijnsplaat, een kleine camping in Zeeland, is een rustig gelegen boerderijcamping in het Noord Bevelandse polderlandschap en ligt in de directe omgeving van strand, surfcentrum, duiksporktlocaties en viswater. België ligt ook op een steenworpafstand en biedt nog eens tweehandenvol extra mogelijkheden. Al met al biedt een verblijf bij minicamping Klaverwijk u tal van mogelijkheden.

Faciliteiten

De kampeerplaatsen van de camping bedragen minimaal 120 m², een elektrische aansluiting en watervoorziening. Alleen deze opties maken dit al tot een genot om te kamperen. Ook voor de kinderen is voldoende vertier aanwezig. Wat dacht u bijvoorbeeld van een badmintonveld, basketbalveld, recreatieruimte met TV en tafeltennisspel maar natuurlijk is er ook voor de nog kleineren voldoende aanwezig om zich uren te kunnen vermaken. Daarnaast zijn ook de sanitaire voorzieningen fantastisch aangezien alles splinternieuw is neergezet. Zo zijn er nu verwarmde doucheruimtes, voorzieningen voor baby’s en een wasmachine.

Omgeving

Vanuit de centraal gelegen minicamping Klaverwijk in Colijnsplaat zijn mooie uitstapjes te maken naar o.a. Goes, Zierikzee, Middelburg of Veere. Steden rijk aan historie en monumenten. Ook België met zijn prachtige oude steden en buitenlandse sfeer, is dichtbij (bijvoorbeeld Brugge 50 km).

Contactgegevens
 
Naam:July en Adriaan Hartog
Adres:Klaverweg 1
Postcode:4486 PV
Plaats:Colijnsplaat
Telefoonnummer:0113-695323 of 06 51819418
E-mail:info@klaverwijk.nl

Wilt u meer informatie over minicamping Klaverwijk?
Bekijk dan zeker ook de website van deze kleine camping in Colijnsplaat

<< terug naar het minicamping overzicht van Zeeland