minicampings zeeland cover

Minicamping Kole in Biggekerke

Minicamping Kole in Biggekerke, een kleine camping in Zeeland. Centraal gelegen tussen de plaatsen Koudekerke, Biggekerke en Zoutelande vindt u deze kleine camping. Er is volop natuur aanwezig in de directe omgeving van de camping wat deze verblijfplaats geschikt maakt voor natuurliefhebbers maar ook voor cultuur, fiets- en wandelliefhebbers. Voor elk is er wat wils. Al met al is minicamping Kole in Biggekerke geschikt voor jong en oud!

Faciliteiten

De camping is ruim opgezet en de plaatsen zijn verdeeld over een groot veld (+/- 2 voetbalvelden).Naast de camping is er een groot akkerbouwbedrijf met ruim 40 hectare werkgrond (dat zijn dus 80 voetbalvelden aan elkaar). Er worden diverse producten verbouwd zoals aardappelen, uien, suikerbieten, tarwe, gerst, graszaad en bonen. En u kunt dit nu van dichtbij meemaken.

Omgeving

Door de ideale ligging van minicamping het Berghof tussen Biggekerke, Koudekerke en Zoutelande kunt u van alle drie de plaatsen op gemak de cultuur proeven en ontdekken, genieten van de historie die van de pittoreske huizen af te lezen is, en een groot stuk genot meekrijgen. Voor watersportliefhebbers zijn er voldoende mogelijkheden in de omgeving. Er kan worden gevist, gezwommen, gesurft of gezeild. OOk kunt u er uitstekend terecht voor langere fietstochten, wandeltochten of natuur excursies. Al met al kan jong en oud genieten van hun verblijf aan deze familiecamping.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Kole
Adres:Bergweg 1
Postcode:4373 RH
Plaats:Biggekerke
Telefoonnummer:0118-552777
E-mail:hkol@zeelandnet.nl

Wilt u meer informatie over Minicamping Kole in Biggekerke?
Bekijk dan hier ook zeker de website van deze kleine camping in Zeeland

<< terug naar het minicamping overzicht van zeeland