minicampings drenthe cover

Minicamping Kuilerbos in Elim

Minicamping “Kuilerbos” ligt aan de rand van het dorp Elim in Zuid-Drenthe. 10 km van Hoogeveen. “Kuilerbos” is een rustige camping midden in de bossen. De camping ligt 225 meter van de openbare weg. In dit bosrijke gebied vindt u rust, veel natuurschoon en privacy. Naast het rustig genieten is het ook heel goed mogelijk er actief op uit te gaan. Vanaf onze camping zijn diverse fiets en wandelroutes. Het bos leent zich ook goed om te mountainbike. Kuilerbos ligt te midden van natuur en recreatiegebied “Schoonhoven” met op loopafstand een grote zwemvijver met zandstrand en een visvijver. Op de camping zijn huisdieren welkom.

Faciliteiten

Onze minicamping bestaat uit 2 velden Koekoek en Fluithoek. Auto’s dienen geparkeerd te worden op de aanwezige parkeerplaats. U kunt ook uw eigen paard/pony meenemen. U paard of pony kan in ons aangrenzende land aan de camping terecht voor weide gang. Vanaf Kuilerbos kunt u dan prachtige bosritten maken. Op Kuilerbos kunt u ook terecht met uw huifkar en is er de mogelijkheid voor weidegang voor uw paard.

Veld Koekoek
Dit veld heeft een oppervlakte van 3500 m2. De staanplaatsen hebben een zeer ruime opzet van 125 m2 met veel privacy door de aanwezige beplanting tussen de plaatsen. Iedere staanplaats heeft een stroomaansluiting van 6 ampère Op het veld is in de midden de mogelijkheid voor een kampvuur in een vuurkorf. Dit in overleg met de andere kampeergasten te gebruiken. Op het veld staan ook verschillende picknicktafels tot uw beschikking. Aangrenzend aan het veld Koekoek bevinden zich de speel toestellen zoals jeu de boulebaan, schommels, zandbak, betonnen tafeltennis, badminton net, speelhuisje. (zie voorzieningen)

Veld Fluithoek
Dit veld heeft een oppervlakte van 1700 m2. De staanplaatsen hebben ook op dit veld een ruime opzet en er zijn voldoende stroompunten aanwezig van 6 ampère. Fluithoek is zeer geschikt voor als u met familie of vrienden bij elkaar wilt staan. Op dit veld is een zeer gezellige recreatietent aanwezig van 5x12m met verlichting, picknicktafels, koelkast + vriesgedeelte. (gratis) waar bijv. de kinderen bij slecht weer kunnen knutselen, spelletjes spelen enz. In de tent bevinden zich ook informatieve folders voor activiteiten. Te midden van Fluithoek is er de mogelijkheid voor een kampvuur.

Omgeving

Gezien de camping gelegen is in de buurt van Hoogeveen kunt u daar terecht voor eventuele culturele uitstapjes. Uiteraard is er de mogelijkheid om verder weg te gaan mocht u daar behoefte aan hebben. U kunt dan ook nog naar Assen rijden of naar Zwolle. Ook een dagje naar Duitsland is zo gepiept. Verder kunt u uiteraard genieten van alle rust en ruimte van de bossen en de prachtige natuur.

Contactgegevens
 
Naam:Familie de Jager
Adres:Marten Kuilerweg 11
Postcode:7916 RJ
Plaats:Elim
Telefoonnummer:(0528) 35 11 40 of 06 27 57 40 41 of 06 27 22 19 77
E-mail:info@kuilerbos.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Drenthe?
Bezoek dan zeker ook de website van minicamping Kuilerbos in Elim