minicampings frankrijk cover

Minicamping L’Etournerie in Château Guibert

Minicamping L’Etournerie in Château Guibert, een kleine camping in Frankrijk waar u kunt genieten van de Franse heerlijkheden. Minicamping L’Etournerie is een landelijk en mooi gelegen kleine minicamping met slechts 6 kampeerplekken, een blokhut en twee vakantiewoningen. Het uitzicht is geweldig! U kunt genieten van een lekkere Franse maaltijd, bij u “aan huis” geserveerd, tegen een vriendelijke prijs. De camping ligt geheel vrij op de zuidhelling van een heuvel, met een prachtig uitzicht over een dalletje en de tegenovergelegen heuvels. Wilt u kamperen in de mooie Vendée, maar weg van de drukte aan de kust, dan is L’Etournerie de ideale plek. Rust, ruimte, natuur. Echte rust is tegenwoordig moeilijk te vinden, doch hier is het normaal. Geen animatie, geen speelvoorzieningen maar wel een zwembad, dat van circa eind mei tot half september lekker verwarmd is. De ligging is zeer geschikt om deze mooie streek te ontdekken.

Faciliteiten

Op de camping zijn 6 kampeerplekken geschikt voor tent/vouwwagen. Slechts 4 plekken zijn geschikt voor caravan/camper. Elke plek heeft een stroomaansluiting. Heeft u een chemisch toilet, vraagt u dan eerst naar de mogelijkheden hiervoor.
Het sanitair is vanzelfsprekend comfortabel, modern en schoon. Twee royale douches met thermostaatkraan, voldoende haakjes en een krukje om op te zitten, 2 wastafels, 2 toiletten, 2 afwasplekken, een wasmachine en droger, staan ter uw beschikking. Zelfs een kleine bibliotheek is aanwezig.

Op L’Etournerie vindt u een verwarmd zwembad, heerlijk om even in te poedelen. Het bad is 1,50 m. diep en verwarmd. Dit bad is niet bedoeld als speelbad. Hierdoor is het bad voor iedereen prettig te gebruiken. Huisdieren zijn welkom, doch dienen aangelijnd te blijven. Op de velden om de minicamping heen kan uw hond heerlijk rondrennen. Op loopafstand ligt een mooi stuwmeer, ideaal als uw hond van zwemmen houdt. Dit meer wordt door de lokale bevolking ook gebruikt om te vissen en te zwemmen.

Omgeving

De omgeving is prachtig! Informatie over de omgeving is in ruime mate aanwezig inclusief vele wandel- en fietsroutes. U kunt altijd bij ons terecht voor advies en informatie. Er loopt een fietsroute langs de camping. Vissen kan in het meer en in de talloze andere wateren in de buurt. Houdt u van een spelletje golf, ook dan bent u bij ons op de juiste plek. Bezienswaardigheden bieden de nodige afwisseling.

U kunt de prachtige oude stad La Rochelle bezoeken, het eiland Ile de Ré, plaatsen Les Sables d’Olonne, La Roche sur Yon en zelfs Nantes is mogelijk. Er zijn kastelen, parken, spektakels en natuurlijk de heerlijke stranden en zee. L’Etournerie ligt in een klein maar erg goed wijngebied. U kunt de wijnroute rijden en onderweg wat proeven. Maaltijden zijn bij ons ook mogelijk. Broodservice wordt in de zomermaanden geleverd.

Contactgegevens
 
Naam:camping L’Etournerie
Adres:4  L’Etournerie
Postcode:85320
Plaats:Château Guibert (Frankrijk)
Telefoonnummer:+33 (0)251 28 77 68
E-mail:info@letournerie.com

wilt u meer informatie over deze kleine camping in Frankrijk?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping L’Etournerie in Chateau Guibert.