minicampings zeeland cover

Minicamping La Ferme in Scharendijke

Minicamping La Ferme in Scharendijke, een kleine camping in Zeeland, waar u kunt genieten van de Zeeuwse gastvrijheid en prachtige natuur. Een kleine, gezellige minicamping bij de boer. Er zijn 15 kampeerplaatsen waarvan een aantal al ruim 20 jaar bezet is door dezelfde families. De camping ligt op het voormalige eiland Schouwen Duiveland waar alles erop gericht is om uw vakantie zo plezierig en gevarieerd mogelijk te maken. Omdat wij een beetje in het achterland liggen kunt u overdag genieten van de drukte op het strand of de Grevelingen, waar vele met het water verbonden sporten bedreven kunnen worden, en s’avonds trekt u zich terug uit de drukte en geniet van de landelijke rust. In 2011 is er ook een stacaravan te huur.

Faciliteiten

Deze kleine camping in het prachtige zeeland is van 15 maart tot en met 31 oktober geopend en heeft een aantal vaste gasten. Verder zijn er ruime mogelijkheden om te genieten van het platteland. Er zijn ruime staanplaatsen (15 stuks) met goeie begroeiing voor beschutte plaatsen. Veel privacy met een gastvrije benadering. Er is een kinderspeelplaats met speelruimte in de schuur aanweizg. Verder is is er goed en ruim sanitair aanwezig waar geen muntautomaten zijn voor de douches. Speciaal voor campers zijn er verharde plaatsen aangelegd. Er is WIFI aanwezig en daarnaast wordt er ook nog de mogelijkheid geboden tot stalling van caravans en aanhangers.

Omgeving

Zierikzee, Monumentenstad
Zierikzee is de grootste plaats van het prachtige eiland Schouwen-Duiveland. Maar liefts 80 procent van de monumenten op Schouwen-Duiveland bevind zich in Zierikzee en daarom mag het zich ook Monumentenstad noemen. Het Havenplein en het Havenpark vormen samen met de Oude Haven het feitelijke centrum van Zierikzee. Rondom treft u de meeste winkels, restaurants en cafe’s. In juli en augustus worden op dinsdag diverse activiteiten georganiseerd zoals de beroemde Paardenmarkt.

Brouwershaven
In en rond het historisch centrum bevinden zich goed geoutilleerde jachthavens die al heel wat keren de blauwe wimpel (kwaliteitskeur) hebben verworven. Honderden jachten markeren het beeld van de stad.
Ook de voormalige vissers- en handelshaven in het stadscentrum is als jachthaven ingericht. Er omheen staan voor het merendeel historische gebouwen. Ook het gebouw voor het Loodswezen en het Tonnemagazijn – nu gemeenschapscentrum – markeren de ‘oude’ haven.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping la Ferme
Adres:Schendersweg 4
Postcode:4322 TD
Plaats:Scharendijke
Telefoonnummer:0111-691548 of 06-55348679
E-mail:info@campinglaferme.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Zeeland?
Bekijk dan zeker ook de website van Minicamping La Ferme in Scharendijke