minicampings frankrijk cover

Minicamping La Grande Curtille in Fontenois La Ville

Minicamping La Grande Curtille is een kleine camping in Frankrijk aan de rand van het lieflijke dorpje Fontenois La Ville. Een mini-camping met 6 ruime plaatsen, voorzien van water, stroom (16 amp.) en licht. Het terrein wat geheel ommuurd is, heeft een open karakter, met in het midden een jeu-de-boule baan en struiken tussen de plekken voor wat prive. Uw auto staat op het parkeerterrein omdat dan een ieder van het uitzicht kan blijven genieten over de weide met koeien en het dorp. Ook bestaat er de mogelijkheid dat u de gehele camping kunt afhuren voor een gezellig feest, samen zijn met alleen uw familie en/of vrienden? Dat kan incl. eten en drinken ook geregeld worden. Neem daarvoor contact op. Wilt u paardrijden, of zelfs met uw eigen paard komen dat kan ook! Deze wordt dan op 5 min. bij de camping vandaan op manege “Ecuries du Grillot” geheel verzorgd. Honden zijn welkom, mits aangelijnd en buiten het terrein uitlaten.

Faciliteiten

De sanitaire ruimte is voorzien van 3 douches, 3 toiletten, een aparte ruimte voor minder validen, grote wasbak voorzien met 4 warm/koud water kranen en spiegels. Ook bevindt zich in deze ruimte een wasmachine en een droger. Onder het afdak bevind zich een groot openbaar terras waar iedereen gebruik van mag maken voor bv. lezen, gratis internetten voor onze gasten, spelletjes doen of eten/ drinken, ook staat er een koelkast met drankjes en er is een wasbak voor de afwas. Er is een hele leuke snuffelschuur voor elk wat wils, een kantoor met heel veel informatie over de streek en haar bezienswaardigheden, wandel-fiets-en vtt routes beschikbaar. Wilt u bij ontbijten of dineren, vraag dan naar de mogelijkheden!

Op het terrein is er ook nog een verhuur caravan voor 4 personen [zelf linnengoed meebrengen] en een vakantiehuis voor 6 personen, [ linnengoed incl.] welke volledig en gezellig is ingericht. Deze heeft een apart boventerras waar u gebruik van kunt maken. Grote schuur voor stalling van enkele caravans of campers. [Dit terplaatse overleggen] Hier kan ook uw fiets of motor ‘s nachts neergezet worden.

Omgeving

Op loopafstand van het dorp is een bar/restaurant, groot zwembad, huifkarren verhuur en bos. 6 dagen van de week komt de bakker met verrukkelijk vers brood op het terrein. Een supermarkt, bank, tankstation en div. andere kleine winkels zijn op ongeveer 10 min. bij de camping vandaan. Voor de hele grote winkels moet u iets verder rijden. De natuur is hier overweldigend. U hoort hier nog de oorverdovende stilte, en u kijkt uw ogen uit naar de vele sterren die aan de hemel staan! De Haute-Saône/ Vogezen zijn nog niet zo erg toeristisch, en maar 600km. van Utrecht, dus makkelijk te berijden in 1 dag voor op doorreis of het begin of einde van uw vakantie.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping La Grande Curtille
Adres:1 Route de Fontenoy
Postcode:70210
Plaats:Fontenois La Ville
France-Compte/ Haute-Saône/ Frankrijk
Telefoonnummer:Tel. 0033- [0]384929413
Mob. 0033-[0]789633386
E-mail:info@vacances-chez-nous.nl


Uw gastheer en gastvrouw zijn: Anton Verplak en Nelly Verplak-Rijkeboer

Meer informatie over deze kleine camping in Frankrijk nodig?
Bekijk dan zeker ook de informatie op 1 van de volgende websites:

www.vacances-chez-nous.nl of

www.la-grande-curtille.fr