minicampings spanje cover

Minicamping La More in Valencia

Minicamping La More in Valencia, een kleine camping in Spanje, waar u kunt genieten van rust, ruimte, zon, zee, strand en cultuur. La More is een landgoed met diverse glamping-accommodaties verspreid over het terrein.
Zo vindt je er luxe glamtenten, een Spaans ingerichte caravan, een huisje bestaand uit twee sta-caravans en 2 extra ruime gezinsglamtenten. Ook zijn er 6 kampeerplaatsen verdeeld over het terrein.
Op dit landgoed, gelegen op 90 km. van Valencia, deel je mee aan het Spaanse leven op het platteland.
Kom je voor rust en ruimte dan zit je hier zeker goed. De streek wordt ook wel het Toscane van Spanje genoemd door haar uitgestrekte vlaktes, mooie glooiende groene heuvels.

Faciliteiten

Om je vakantie een extra dimensie te geven organiseert La More diverse activiteiten voor haar gasten. Zo geven ze een tapa-workshop, kun je hier je schildertalent ontdekken, bieden ze culturele excursies aan en kun je mee gaan paardrijden. Er zijn vele knusse hoekjes met ligbedden en hangmatten op het terrein. Ook is er een zwembad en gratis WIFI op de camping.
’s ochtends kun je gebruik maken van een uitgebreid ontbijt en ’s avonds aanschuiven voor een Mediterraans diner.

Voor kinderen is La More een fantastisch plekje om vakantie te vieren. Het terrein kent vele hoekjes en spannende bospaden. Er is een speeltuin met boomhut, trampoline, en schommels. Op de terrassen worden altijd volop gezelschapsspelen gespeeld en geknutseld.

Omgeving

La More ligt 90 km onder Valencia en 100 km boven Alicante. In de directe omgeving vind je leuke historische dorpjes en stadjes. Vlak bij dit dorp vind je de baden van Pou Clar waar een verfrissende duik genomen kan worden. Het strand bij Gandia ligt 45 minuten rijden vanaf La More.

De gastvrijheid, goede verzorging en de prachtige omgeving maken dat een vakantie op La More onvergetelijk zal zijn!

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping La More
Adres:Carretera de Fontanars del Alforins CV655 (KM 10)
Postcode:46870
Plaats:Ontinyent in Spanje
Telefoonnummer:+34 618 406 614 (Martine)
+34 637 454 088 (Daniël
E-mail:contact@lamorevalencia.com
  
Aanvulling:Postadres: Apartado de Correos 978, 46870 Ontinyent
 

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in het prachtige Spanje?
Bekijk dan zeker ook de website van minicamping La More in Valencia