minicampings overijssel cover

Minicamping Landhoeve Zwieseborg in Hardenberg

Minicamping Landhoeve Zwieseborg ligt in het glooiende landschap van het Overijsselse Vechtdal. Op deze uniek gelegen en ruim opgezette camping kunt u ongestoord kamperen. Alle kampeerplekken zijn voorzien van een eigen stroom- en watertoevoer. Ook is er een modern en rolstoeltoegankelijk toiletgebouw. Al met al kunt u zo optimaal genieten van alles wat u geboden wordt op minicamping Landhoeve Zwieseborg in Hardenberg.

Faciliteiten

De kleine camping in Overijssel heeft 15 kampeerplaatsen van ieder zo’n 100m2 met fruithagen als erfafscheiding. Er is een speciale invalidenbadkamer met aangepaste douche onderrijdbare wastafel en in hoogte verstelbaar toilet aanwezig. Daarnaast is er een wasruimte met wasmachine en droger, gratis warm water, overdekte zitruimte, wordt er gedaan aan fietsenverhuur en is er draadloos internet aanwezig.

Het bijzondere van deze camping is de combinatie die u kunt maken met de zorgkamers van De Zwieseborg. Terwijl uw gehandicapte familielid volledig verzorgd kan worden in een van de aangepaste logeerkamers in de boerderij, is de camping úw plek om te ontspannen en te genieten van rust en vrijheid. Zorg speelt een belangrijke rol op de landhoeve. Toch is de Zwieseborg niet alleen ingericht voor mensen met een zorgvraag. We proberen juist de gasten met en zonder zorgvraag met elkaar te integreren. Iedereen mag bij ons overnachten.

Daarom de slogan:
Wél of geen zorg, iedereen is welkom op landhoeve Zwieseborg!

En verder heeft de Zwieseborg…

  • een kinderboerderij, met schapen, geiten, varkentjes, pony’s, kippen, konijnen, cavia’s, katten en een hoekje om de dieren te knuffelen
  • een hotel, groepsaccommodatie, logeerhuis en restaurant. Campinggasten kunnen in het restaurant tevens gebruik maken van de ontbijtservice.
  • skelters en (rolstoel)fietsen die u kunt gebruiken op het fantastische speelerf.
  • speeltoestellen voor valide en invalide mensen, zoals schommels, zandbakken, kraaiennest.

Omgeving

In de directe omgeving van de camping kunt u uiteraard genieten van alles wat de natuur u te bieden heeft en alle omringende plaatsen. Van musea tot shoppen in duitsland bij minicamping Landhoeve Zwieseborg is het allemaal mogelijk.

Contactgegevens
 
Naam:Minicamping Landhoeve Zwieseborg
Adres:Hardenbergerweg 23
Postcode:7778 HP
Plaats:Hardenberg (Loozen)
Telefoonnummer:0524563200
E-mail:info@zwieseborg.nl

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Overijssel?
Bekijkt u dan zeker ook eens de website van minicamping Landhoeve Zwieseborg in Hardenberg